[wystawa] - 19-20.07.2008 - RYBNIK

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Pt cze 13, 2008 21:24

buhahahahaha :lol:

a moze ktos z Rybnika sie wypowie.... :wink:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pt cze 13, 2008 21:56

i wszystko jasne...

ze strony SCC

Wszystkich klubowiczów serdecznie zapraszamy 19 lipca 2008 do Rybnika, gdzie w ramach I Międzynarodowej Wystawy Kotów Rasowych organizujemy imprezę klubowa pod nazwą ''SIB SHOW" Impreza ma celu propagowanie naszej wspaniałej rasy wśród szerokiej rzeszy zwiedzających. Planujemy wspaniałą zabawę polegająca na wyborze najlepszego kota syberyjskiego, nie poprzez komisję sędziowska, lecz przez publiczność. Całość konkursu chcemy uzupełnić krótka prezentacją rasy i prezentacja zwycieskich kotów. Dla najlepszych kotów tradycyjnie przygotowalismy wspaniałe nagrody.
Przypominamy iż 19 lipca w Rybniku nastąpi oficjalne podsumowanie konkursu SYBERYJCZYK W OBIEKTYWIE 2007/2008 wraz z wręczeniem nagród.
Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy.
Informujemy również, iż coroczna wystawa specjalistyczna kotów syberyjskich organizowana przez nas SIBCATCLUB odbędzie sie w Łodzi w dniu 8 listopada 2008 r.

Wiec dorozd mialo byc show a teraz bedziemy staly obok i patrzyly :lol:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon cze 16, 2008 15:12

I show będzie
jak sama kopiujesz impreza ma służyć popularyzacji rasy i jest organizowana przez SCC bo komuś robić się chce!!!!!!!!!!!
Było wiele imprez organizowanych przez klub i nie były one zamkniete
Do zabawy zapraszmy wszystkie koty syberyjskie
dann
Obrazek

dann

Od: Pt sty 27, 2006 19:34

Post » Pon cze 16, 2008 16:06

Danka alez super ze sie komus robic chce...

Chodzi tylko o wprowadszenie ludzi w blad.
Na stronie Klubu byla informacja o Show Kotow Syberyjskich...dostalismy tez info od Pani Prezes aby szybko zglaszac koty bo albo bedzie musiala dobrac sedziow albo ograniczyc miejsca
Pozglaszalismy koty z mysla o Special Sib
nagle na poltora msc przed wystawa okazalo sie ze nic takiego sie nie odbedzie ,zamiast tego bedzie impreza klubowa...wybacz ale dla mnie Show a konkurs publicznosci, to dwie rozne rzeczy 8)
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 9:13

sylwiah2 pisze:dla mnie to ogolnie ciekawa sprawa....

pokaz Klubowy Sibow podczas wystawy...
z tego co wiem w Rybniku duzo tych sibow nie ma...chyba ze to SCC wiec zyczmy im dobrej zabawy.... :roll:

Sylwia...
Błąd wkradł się na stronę Rybnika,w razie wątpliwości telefon do P. prezes jest na pierwszej stronie

Wszelkie przykre komentarze na forum publicznym są nie na miejscu
dann
Obrazek

dann

Post » Wto cze 17, 2008 11:36

Alez wlasnie mam meila od Pani Prezes ktora potwierdza ze odbedzie sie Show i prosi o przekazanie informacji innym aby w miare szybko zglaszac koty...
Tak tez zrobilam ludzie sie pospieszyli i pozglaszali.
O tym iz Show nie bedzie dowiedzialam sie w Krakowie kiedy zaczepilam Pania Prezes z pytaniem w jakis sposob beda oceniane kocieta,otrzymalam odpowiedz iz NIE WIE jeszcze czy Show sie odbedzie...ze Klub SCC chce cos innego zorganizowac w to miejsce i ona sie musi dowiedziec od Pani X...

Dana uwzasz ze to ok? nie mam pretensji do SCC !!! fajnie ze bedzie zabawa i fajnie ze sa ludzie ktorzy to zorganizuja,uwazam tylko iz funkcja kogos kto organizuje wystawe zobowiazuje do udzielenia podstawowych i prawdziwych informacji!
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 12:52

Tak w zasadzie dyskusja jest bezcelowa nie chcę Cię łapać za słowa sama poczytaj własne wcześniejsze posty.
Nie jestem członkiem Rybnika i nie organizuje wystawy .
Nie masz pretensci do SCC ok
Jeżeli nie podoba mi sie wystawa to na nią nie jadę ( zgłosiłam lub nie kota to tylko pieniadze- niewielkie).Wiem jak dużo pracy i wysiłku kosztuje przygotowanie nawet małej imprezy więc nie krytykuję.
Wiadomo jest takie przysłowie kto ma najwięj do powiedzenia.....
A czy to w porządku czy nie jakie to ma znaczenie zawsze ma się wybór albo się bawić najlepiej jak można albo..............
to kwestia człowieka
dann
Obrazek

dann

Post » Wto cze 17, 2008 12:54

sylwia stalo sie i juz.

do wystawy jeszcze miesiac, nic nie stoi na przeszkodzie podjac decyzje i anulowac swoja obecnosc. to nie jedna jedyna wystawa, w polsce jest ich pod dostatkiem :wink:

okkie

Od: Nie kwi 30, 2006 14:45

Post » Wto cze 17, 2008 13:09

Alez oczywiscie szkoda tylko ze zostal ustalony nocleg + 2 imprezy ,+ zwolanie ludzi z baaardzo daleka specjalnie na Show Kotow Syberyjskich,ale coz tam wystaczy teraz napisac,ze Klub sie pomyli na msc przed wystawa...zdarza sie.... :roll:

Oktawia tu naprawde nie chodzi o mnie...mnie nie interesuje co gdzie kto robi,jezdze tam gdzie mam ochote ;)
Teraz mi chodzi o meile ktore wlasnie wysylam do ludzi tlumaczac iz to byla pomylka.
I nie sadze zeby np Konerowie teraz chcieli przyjechac slyszac iz to ma byc zabawa dla publicznosci maja zbyt daleko.
I tak sie zastanawiam czy to ja z siebie zrobilam wariata czy pomylka na stronie Klubu Rybnika :):):)

Jednak zaskocze co poniektorych bo mam zamiar przyjechac i wlasnie dobrze sie bawic :lol:

Mam tylko nadzieje iz obietnica Pani Prezes co do usrawienia klatek portalowcow obok siebie jest aktualna i tutaj w trakcie zabawy na wystawie sie nic nie zmieni :D

Mam nadzieje ze ilosc Sibow dopisze :D
Ostatnio edytowano Wto cze 17, 2008 13:13 przez sylwiah2, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 13:10

dann pisze:T
Nie jestem członkiem Rybnika i nie organizuje wystawy .
Nie masz pretensci do SCC ok

tzn ze nie bierzesz udzialu w organizacji Imprezy Klubowej SCC w Rybniku? 8)
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 13:19

sylwiah2 pisze:Alez oczywiscie szkoda tylko ze zostal ustalony nocleg + 2 imprezy ,+ zwolanie ludzi z baaardzo daleka specjalnie na Show Kotow Syberyjskich,ale coz tam wystaczy teraz napisac,ze Klub sie pomyli na msc przed wystawa...zdarza sie.... :roll:

A wiec nadal jest wybor, nie jechac, albo, jechac zamiast sie przejmowac wystawa cieszyc sie z imprezy 8)

[quote="sylwiah2"]
I tak sie zastanawiam czy to ja z siebie zrobilam wariata czy pomylka na stronie Klubu Rybnika :):):)

/quote]

Co do klubu to nie wiem, co do ciebie, hmmm zawsze bylas wariatka
:lol: :lol: :lol:

okkie

Od: Nie kwi 30, 2006 14:45

Post » Wto cze 17, 2008 13:21

Oktawia bardzo Ci dziekuje :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 13:25

okkie pisze:cieszyc sie z imprezy 8)

tiaa i skonczy sie na tym ze wielu przyjedzie bez kotow tylko na letnia impreze :lol:

No nic ,mam zamiar sie dobrze bawic...meile wyslalam przeprosilam za pomylke :roll: teraz decyzja nalezy do nich

Zastanawia mnie jeszcze jedno,jezeli ktos zglosil kota (zanim zostala poprawiona informacja na stronie Klubu )a teraz chce go wycofac czy Klub powiniem wymagac zaplaty za owego kota pomimo jego wycofania poprzez wprowadzenie w blad wystawcow?
nie znam sie tylko tak sie zastanawiam...
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Wto cze 17, 2008 17:41

No właśnie ja też się zastanawiam. Chcę kota wycofać. Zgłosiłam przed ogłoszeniem nieprawdziwości podawanej wcześniej informacji.
To jak?

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Śro cze 18, 2008 23:25 wycofanie kota

jeśli kot zostanie wycofany przed terminem zamknięcia przyjęcia zgłoszeń, zgłaszający nie poniosi się żadnych kosztów, a jesli ktoś juz dokonał wpłaty to klub ma obowiązek wpłatę zwrócić. Wycofanie kota po zamknięciu przyjmowania zgłoszeć pociąga za sobą koszty opłaty za kota, nawet jesli kot nie uczestniczy w wystawie ( o ile nie mozna go wycofać z katalogu)

erzac

Od: Czw sie 04, 2005 20:47

[poprzednia][następna]