No fajnie było, a co Tyle tylko, że my dwie się akurat widzimy średnio 3 razy w tygodniu. Fajnie by było jakieś inne twarze z naszego pięknego miasta poznać...
A tak na serio: Pruszków w tej chwili nie ma w żaden sposób uregulowanej sytuacji bezdomnych zwierząt. I żadnych skoordynowanych działań na ich rzecz. Można by pomyśleć, co dałoby się zrobić w tej sprawie...
Kto chce się włączyć do burzy mózgów???
Odkopuję wątek i zapraszam na grilla w następną lub w jeszcze następna sobotę - Michałowice pod Pruszkowem, fajnie by było gdyby każdy z gości wziął ze sobą coś na ząb
Senioritko, to może w tę jeszcze następną, czyli 28, bo o ile dobrze pamiętam, to 21 robimy piknik rodzinny w Pruszkowie, w którego czynną organizację wciągnął nas TŻ orchidki.
Zgadzam się z Anuk. Mój społeczny TŻ zabrał sie za organizacje pikniku rodzinnego. Też zostałam zatrudniona i nie może mnie nie być. Seniora - to Wy wpadnijcie na piknik przy Lipowej - http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=80331594
Piknik jest jak najbardziej ogólny, więc zapraszamy, jeśli się nie boicie naszej złej sławy Aga, przepraszam za OT, a jakie zadanie wyznaczył Twój szanowny mnie?