redaf pisze:Meg9 pisze:Jak na boga obaj mogą być tatusiami ????
Ponieważ obydwaj z jajami jak berety latają po działkowisku i dymają co im podleci
tak jak mój podpisowy?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:Meg9 pisze:Jak na boga obaj mogą być tatusiami ????
Ponieważ obydwaj z jajami jak berety latają po działkowisku i dymają co im podleci
dakota pisze:Meg9 pisze:moś pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Piaskunek chyba jest spokrewniony z Inką u Meg9
Według mnie - jest bratem Tygrysa (dawniej Białej Mordki).
Były przecież u mnie trzy rude chłopaki dzikunki. A Piaskun był z nich dzik najwiekszy. I jest.
A że wiedźmak - Inka, jest ich siostrą co najmniej przyrodnią podejrzewam od kiedy przedstawił mi się rudy bysior Producent.
Wydaje mi sie, że te dwa supermany - razem z czarnym Belzebópem - są tatusiami całego mojego kociego działkowego plemienia![]()
Taa, nic nie rozumiem
Nie martw się, ja też nie.
Jak na boga obaj mogą być tatusiami ????
mogą![]()
musisz badania genetyczne zrobić
Aleba pisze:Redaf, strzeż się
dakota pisze:redaf pisze:Meg9 pisze:Jak na boga obaj mogą być tatusiami ????
tak jak mój podpisowy?
Meg9 pisze:dakota pisze:Meg9 pisze:moś pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Piaskunek chyba jest spokrewniony z Inką u Meg9
Były przecież u mnie trzy rude chłopaki dzikunki. A Piaskun był z nich dzik najwiekszy. I jest.
A że wiedźmak - Inka, jest ich siostrą co najmniej przyrodnią podejrzewam od kiedy przedstawił mi się rudy bysior Producent.
Wydaje mi sie, że te dwa supermany - razem z czarnym Belzebópem - są tatusiami całego mojego kociego działkowego plemienia![]()
Taa, nic nie rozumiem
mogą![]()
JAK ????!!!!
dakota pisze:Meg9 pisze:dakota pisze:Meg9 pisze:moś pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Piaskunek chyba jest spokrewniony z Inką u Meg9
Taa, nic nie rozumiem
mogą![]()
JAK ????!!!!
wychowania seksualnego nie miałaś?
Meg9 pisze:dakota pisze:Meg9 pisze:moś pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Piaskunek chyba jest spokrewniony z Inką u Meg9
Taa, nic nie rozumiem
mogą![]()
JAK ????!!!!
Meg9 pisze:Chcę krótkich i zwięzłych odpowiedzi:
1. czy moje dzieciaki są rodzeństwem z jednego miotu a jak nie to o co chodzi
2. kto jest ich ojcem ??????
Bez nabijania się, zła jestem.
Nie o koty, o mecz.
Aleba pisze:Ad. 1. Nie wiem.
Ad. 2. Nie wiem.
Chyba nie pomogłam
Meg9 pisze:Chcę krótkich i zwięzłych odpowiedzi:
varia pisze:Meg9 pisze:Chcę krótkich i zwięzłych odpowiedzi:
1. czy moje dzieciaki są rodzeństwem z jednego miotu a jak nie to o co chodzi
2. kto jest ich ojcem ??????
Bez nabijania się, zła jestem.
Nie o koty, o mecz.
To się sędziego Webba o pokrewieństwo swoich kotów pytaj.
galla pisze:Meg9 pisze:Chcę krótkich i zwięzłych odpowiedzi:
Ja Ci nie odpowiem, ale mogę cycki oderwać. Chcesz? Proszę...
Wyżyję się za meczyk przynajmniejSzkoda, że sędzia takie małe cycki ma...
Meg9 pisze:wstrętny sprzedajny angol bez jaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości