Szukasz amatorów mocnych wrażeńAleba pisze:Jeśli ktoś chce, mogę wystawić na licytację noc z Blusiem na balkonie

Moderator: Moderatorzy
Szukasz amatorów mocnych wrażeńAleba pisze:Jeśli ktoś chce, mogę wystawić na licytację noc z Blusiem na balkonie
varia pisze:skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Ale śpisz na podłodze. Chyba, że Ci koty kosz wiklinowy odstąpią. Albo budkę na drapaku
To ja sie tez dopisuje![]()
Mała jestem, rezerwuję budkę na drapaku
Dopisujesz, znaczy, że nocka za 50 grociszy?
skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Ale śpisz na podłodze. Chyba, że Ci koty kosz wiklinowy odstąpią. Albo budkę na drapaku
Dopisujesz, znaczy, że nocka za 50 grociszy?
A to nie wiem, jak nas Aleba skasujeCzy od nocy czy od łebka?
skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
A co, nie wejdzie?moś pisze:skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Przeczytalam: BUdka na drapaku i sie zmartwilam nad losem Budynia
redaf pisze:A tuście mi!
redaf pisze:A tuście mi!
Kicorek pisze:A co, nie wejdzie?moś pisze:skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Przeczytalam: BUdka na drapaku i sie zmartwilam nad losem Budynia
varia pisze:redaf pisze:A tuście mi!
![]()
Nawet moś się szybciej odnalazł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 178 gości