TRAGEDIA-28 kotów-koty dziekują za karmę str 8

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 12, 2008 6:30

Bungo bardzo dziekuję

:1luvu:

o tak, koty sa naprawde zadbane, futerka lsniące, co niektórym fałdki wiszą na brzuszku. Tylko jeszcze adopcje by sie przydały...

i siatka w oknie. Pani Maria ma jedno wielkie okno, w którym koty uwielbiaja przesiadywać. Bardzo by sie siatka przydała, bo te małe łobuzy Zuzia i spółka są starsznie wszedobylskie...
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Nie lip 13, 2008 15:24

bylam niedawno u Pani Marii...niestety wiesci smutne..
jeden z najmlodszych kotków umarł...prawdopdoobnie FIP :cry:

[']

Czarny kotek z guzem juz po operacji, guz wyciety..akurat bylam w dniu kiedy wrócił z lecznicy, biedoczek jeszcze się zataczał po zabiegu i smiesznie wygladał z połową mordki w srebrze.

Reszta kotów trzyma sie nieźle.

Karma poprzednia powoli sie konczy wiec myslę juz nad nową dostawa:)

Dzieki Katgral :1luvu: z bazarku uzbierało się 111 zł :ok:

Na allegro niezastapiona katgral znalazła coś takiego :arrow: http://www.allegro.pl/item379075441_ari ... oznan.html

Brakuje zatem 64 zl zebym mogła zakupić karmę. I po raz kolejny ślicznie sie do was uśmiecham o pomoc :D

Poza tym siatka...
Okna już wstpenie pomierzyłam, jedno dałoby sie zabezpieczyć szybko. Siatkę mam w domu, ostatnio kupowalam dla siebie całą rolkę czyli 10 m. Wszystkiego chyba nie zuzyję, więc mogę się podzielić.
Tylko potrzebuje wsparcia techniczno wykonawczego.
Czy moze ktoś z moich okolic mógłby mi pomóc zabezpieczyć okno u P. Marii?
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

[poprzednia]