villemo5 pisze:Worek ze stówkami po długim czasie się rozwiązał... I nie wiadomo na kogo znów padnie
Dobra dobra...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Worek ze stówkami po długim czasie się rozwiązał... I nie wiadomo na kogo znów padnie
Marcelibu pisze:
Ja????????????
Jaka kara??? Ja myślałam, że nagrodę dostanę![]()
. Femka miała chyba stówkę w plecy - uprzejmie donosze. A my, wbrew pozorom, to nie dwa w jednym
...
Marcelibu pisze:...
Odkurzy mieszkanie, w ogródku można popielić...
trawa11 pisze:villemo5 pisze:Worek ze stówkami po długim czasie się rozwiązał... I nie wiadomo na kogo znów padnie
a za co te kary się dostaje![]()
bo już zapomnialam
trawa11 pisze:villemo5 pisze:Worek ze stówkami po długim czasie się rozwiązał... I nie wiadomo na kogo znów padnie
bo już zapomnialam
villemo5 pisze:Marcelibu pisze:
Ja????????????
Jaka kara??? Ja myślałam, że nagrodę dostanę![]()
. Femka miała chyba stówkę w plecy - uprzejmie donosze. A my, wbrew pozorom, to nie dwa w jednym
...
To ja niemniej uprzejmie wyjaśniam...
Najpierw Femka dostała 2 dychy! Nagrody oczywiście! Choć ja już przeszłam na WASZ słownik i nazwałam to nieopatrznie karą.
Za chwilę i Ty dostałaś 2 dychy. Nagrody. Do wpłacenia na FS. Jednakże tak się zachwycałaś okrągłością sumy 100 zł (w odniesieniu do Femki), że uznałam, iż nie można Ci zabrać przyjemności wpłaty tej pięknej okrągłej sumy, skoro, aż tak Ci się podoba...
Przeczytaj wczorajsze posty. Jak coś trzeba doprecyzować to służę uprzemie
villemo5 pisze:I zobacz, jak się do uprzejmej prośby Siostry Prezes stosuje...
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:I zobacz, jak się do uprzejmej prośby Siostry Prezes stosuje...
Gdzie i w jaki sposób?
villemo5 pisze:trawa11 pisze:villemo5 pisze:Worek ze stówkami po długim czasie się rozwiązał... I nie wiadomo na kogo znów padnie
bo już zapomnialam
Trawko! To są nagrody! Do wpłacenia na FS![]()
Ja jestem bardzo, bardzo hojna i za różne rzeczy potrafię nagradzać.
Za dopytywanie chyba mi się jeszcze nie zdarzyło![]()
Marcelibu pisze:Femka miała chyba stówkę w plecy - uprzejmie donoszę. A my, wbrew pozorom, to nie dwa w jednym :lol: ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 728 gości