aniaposz pisze::crying: Ja zawsze byłam najlepsza w klasie z ortografii!!!
czas ustąpić miejsca innym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aniaposz pisze::crying: Ja zawsze byłam najlepsza w klasie z ortografii!!!
Anja pisze:dobrze, ze futrem sie nie obrasta po kocich watkachaniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"
a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Człowiek się naczyta tych Hrupek i innych w necie, a potem się robi wtórnym dyslektykiem.![]()
Marcelibu, powinnas juz zakladac nowy watek, ten dobil do 100 strony
Dorota pisze:aniaposz pisze::crying: Ja zawsze byłam najlepsza w klasie z ortografii!!!
Dawno, dawno temu...
Dorota pisze:Anja pisze:dobrze, ze futrem sie nie obrasta po kocich watkachaniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"
a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Człowiek się naczyta tych Hrupek i innych w necie, a potem się robi wtórnym dyslektykiem.![]()
Marcelibu, powinnas juz zakladac nowy watek, ten dobil do 100 strony
Marcelibu nie ma czasu.
Pastuje koty
Marcelibu pisze:Padłam dziś, w czwartek muszę jechać na Śląsk, w sobotę znów, potem Kraków w niedzielę. Łomajgod :roll:. Przyszły tydzień szkolenia, potem następne (dwudniowe) [b]niedaleko Łodzi [/b]:evil: ...
Femka pisze:a ikonki przy tej Łodzi, Zołzo, Ci się nie pomyliły?
Bungo pisze:Marcelibu pisze:Padłam dziś, w czwartek muszę jechać na Śląsk, w sobotę znów, potem Kraków w niedzielę. Łomajgod :roll:. Przyszły tydzień szkolenia, potem następne (dwudniowe) [b]niedaleko Łodzi [/b]:evil: ...
Coś Ci się nie podoba
AaaMarcelibu pisze:
Ja na niedzielę, do Krakowa wezmę ze sobą. Uważaj Kasia, uważaj....![]()
, bo ja nie wiem, jak ten nabłyszczacz na ludzkie footro działa...
skaskaNH pisze:AaaMarcelibu pisze:
Ja na niedzielę, do Krakowa wezmę ze sobą. Uważaj Kasia, uważaj....![]()
, bo ja nie wiem, jak ten nabłyszczacz na ludzkie footro działa...
Na wszelki wypadek nie będę myć włosów przed spotkaniemW takie tłuste mnie szkodliwych składników wnika
Marcelibu pisze:Padłam dziś, w czwartek muszę jechać na Śląsk, w sobotę znów, potem Kraków w niedzielę. Łomajgod![]()
. Przyszły tydzień szkolenia, potem następne (dwudniowe) niedaleko Łodzi :evil: ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 26 gości