Kociaków jest cztery tzn. dwie dziewczynki i dwóch chłopców Mauri, Libia, Dakar i Gabon
Pozostałe tez sie maja dobrze

Moderator: Estraven

w totka niejak nie umiem, kumpela mówi,że to chyba dlatego ,że nigdy nie gram- moze i racja, nie wpadłam na pomysł, żeby kupon posłać Shocked
takie pielne ruiny jeszcze 5 lat temu za bezcen dosłownie szły, ale teraz moz ebyc gorzej,chociaż zapytac warto, tylko nie problem w zakupie jesli juz , lecz w odrestaurowaniu to kosmiczne koszty, bo konserwator na obiekcie łapę trzyma Rolling Eyes
A takie "ucieczki" to są nieraz wręcz konieczne, co by nie zwariować. Rolling Eyes
Barbara Horz pisze:A takie "ucieczki" to są nieraz wręcz konieczne, co by nie zwariować. Rolling Eyes
Dzisiaj uciekam z kotami do Krakowa

grrr... pisze:Barbara Horz pisze:A takie "ucieczki" to są nieraz wręcz konieczne, co by nie zwariować. Rolling Eyes
Dzisiaj uciekam z kotami do Krakowa
Szkoda, że nie do mnie...
Kciuki!
Barbara Horz pisze: Nie ma sprawy, ile chcesz kotów ?,
Barbara Horz pisze: a tak na serio, mam nadzieję, że po dostarczeniu kotów będę miała jeszcze czas, żeby się chociaż kawy napić na Rynku
grrr... pisze:Barbara Horz pisze: Nie ma sprawy, ile chcesz kotów ?,
Hmm...
Barbara Horz pisze: a tak na serio, mam nadzieję, że po dostarczeniu kotów będę miała jeszcze czas, żeby się chociaż kawy napić na Rynku
I bardzo dobrze!Tak trzymaj!
Barbara Horz pisze:
Może będziesz w pobliżu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości