LUBLIN Maluszki, 2 cudne buranie pilnie szukają domów!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 08, 2008 9:33

Katia80 pisze:Dziewczyny 8O
Po co?

Raczej ... Dziewczyno dlaczego ? 8O
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie cze 08, 2008 10:21

Przepraszam wszystkich, którzy musieli to czytać.
jakis dzień miałam z tych beznadziejnych.
W zasadzie po co nie wiem, a dlaczego? miałam coś na myśli, ale juz nie mam.
kciuki za domki dla burasków.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie cze 08, 2008 13:44

Widzę Anda, że pozmieniałaś wszystkie swoje wczorajsze posty.
Ja nie zamierzam ich zmieniać bo nie wstydzę się tego co napisałam, a Tobie gratuluje cywilnej odwagi.
Obrazek

ewa13

Od: Czw wrz 06, 2007 22:36

Post » Nie cze 08, 2008 14:27

ewa13 pisze:Widzę Anda, że pozmieniałaś wszystkie swoje wczorajsze posty.
Ja nie zamierzam ich zmieniać bo nie wstydzę się tego co napisałam, a Tobie gratuluje cywilnej odwagi.

ewa13 ja się wstydzę, bo z zasady nie ruszam.................a tu taka pyskówka ...fuj, czuje niesmak. I tak jak pisałam przykro mi, że czytający wątek o buraniach musieli uczestniczyć w czyms takim.

Nie dlatego, żebym zmieniła zdanie o Tobie, ale po prostu wątek powinien być czytelny. Moje zdanie to moja sprawa.
O odwadze cywilnej nie będę z Toba równiez rozmawiac, bo uważam, że nie wiesz co to jest. Jeżlei jeszcze masz mi cos do powiedzenia zapraszam na PW.

Anda

Post » Nie cze 08, 2008 15:20

Ewa13 może wreszcie daruj sobie te popisy :roll: .

Chyba zależy Ci na znalezieniu domku dla koteczków, a robisz wszystko by każdy uciekał z tego wątku gdzie pieprz rośnie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za koteczki i oba DT :D :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Amika6

Post » Nie cze 08, 2008 17:04

To wy wszyscy darujcie sobie popisy, ok?
to nie ja zaczęłam to wszystko, może mi pokaż gdzie ja coś zaczęłam?

Kto najpierw się rzucił z jakimiś oskarżeniami już nie będę wymieniać, ale tak było, od razu się zaczęło z jakimiś wątami, szczerze mówiąc nie wiem dlaczego, potem się dołączyła Anda itd itd...
I powtarzam po raz ostatni, jak Wy na mnie najeżdzacie to ja nie będę siedzieć cicho jak mysz pod miotłą.

Z drugiej strony, ok,rozumiem, Wy tu sobie na tym forum stanowicie znaną grupę i jak tylko ktoś nowy przyjdzie, nie daj Boże z innym zdaniem lub jeszcze śmie odgryźc się za atak, to się wszyscy rzucają na niego jak zgraja psów żeby rozszarpać.
Przedtem czytałam to forum długo i było dużo takich przypadków że odstraszyliście nowe osoby (nie mówię tu konkretnie o Lublinie ale o forum) .
Więc ok, żyjcie sobie dalej z jedynymi słusznymi poglądami, w kółku wzajemnej adoracji, współczuje nowym osobom które się tu pojawią, no chyba że będą przed wami pełzać to wtedy będziecie zachwyceni.

Wasze chamstwo, arogancja naprawdę mnie poraziło, teraz szczerze żałuję że napisałam o kotkach na forum i już nigdy nie popełnię tego błędu.

A najsmieszniejsze jest to, że jakbym miała poglądy inne od waszych, np nie uzanawała kastracji czy coś, to jeszcze można zrozumieć, ale tak?
Napisałam że chce pogadac z chętnymi od Malinchen bo ona nie ma doświadzenia, już Tiger pretensje że zaglądanie w garnki i że chce kontrolować, (tak na marginesie to myślała że to do kwiatkowej, nawet nie doczyta ale wrzeszczy, gratulacje) to potem napisałam że się czepiać domu nie będę juz wrzask że o kotach nie myślę. Że prowadze jakieś gierki.
Weźcie wy się w głowy puknijcie zanim cos napiszecie bo to jest aż żałosne.
Obrazek

ewa13

Post » Nie cze 08, 2008 17:43

ewa13 pisze:

Wasze chamstwo, arogancja naprawdę mnie poraziło, ......

ewa13 pisze:
Weźcie wy się w głowy puknijcie zanim cos napiszecie bo to jest aż żałosne.

Chamstwa wcześniej tu nie zauważyłam, arogancją to niestety właśnie Ty popisujesz się od dłuższego czasu.

A ten ostatni post to już mistrzostwo świata ... wspaniałą laurkę sobie nim wystawiłaś
Obrazek

Amika6

Post » Nie cze 08, 2008 17:54

Amika6 pisze:Chamstwa wcześniej tu nie zauważyłam, arogancją to niestety właśnie Ty popisujesz się od dłuższego czasu.

A ten ostatni post to już mistrzostwo świata ... wspaniałą laurkę sobie nim wystawiłaś

Oczywiście jak nie masz żadnych rozsądnych argumentów, bo nie masz racji to jedyną dobrą obroną jest atak i obrażanie kogos.
Gratulacje, Ty sobie wystawiłaś jeszcze lepszą laurkę, czekam na kolejne popisy.
A ja juz się tu odzywać nie będę ponieważ nie toleruje chamstwa i obrażania mnie.
Co do kotków jak będą chętni to będę informować bezpośrednio DT.
Obrazek

ewa13

Post » Nie cze 08, 2008 18:05

ewa13 pisze: A ja juz się tu odzywać nie będę ponieważ nie toleruje chamstwa i obrażania mnie.
Co do kotków jak będą chętni to będę informować bezpośrednio DT.

I bardzo słusznie, wreszcie mądra decyzja.
Może teraz DT będą mogły promować kociaki, a nie użerać się z kimś, co to robotę "odwala" cudzymi rękami (i finansami ).
Obrazek

Amika6

Post » Nie cze 08, 2008 18:17

Gdybyś chociaz raz poczytała co wypisujesz, może zauwazyłabyś że tu nie chodzi być może o poglądy, tylko o sposób traktowania innych i egocentryzm na poziomie kilkuletniego dziecka.
A jak Ci 10 osób mówi że jesteś osłem, po prostu załóż siodło, że sie posilę aforyzmem Leca.[/i]

Anda

Post » Nie cze 08, 2008 23:38

ewa13 pisze:Ja jeszcze dodam że jesteś zapewne typowym polskim katolikiem, czyli chodzisz do kościoła itd ale to bez obrazy, temat religii wywoluje zwykle niezdrowe emocje jakieś...

Ewa, opanuj się kobieto :!: To, co wypisujesz (to zacytowane to tylko jeden kwiatek) sprawia, że włosy mi staja dęba. Nie czytasz tego, co ludzie piszą, a przynajmniej co piszę ja. Albo, najprościej, nie rozumiesz tego co się do Ciebie mówi, bo ja Ci wyjaśniałam o co mi chodzi kilkakrotnie. Zaśmiecasz wątek personalnymi pierdołami i atakami poniżej pasa, a mnie na pw zarzucasz epistołami z wyjaśnieniami.
O kotach pisze się tu, a personalnie - to sobie prywatnie działaj...

Zmień ton kobieto, bo to już jest nie do wytrzymania, jak w dziwnej obronie odwołujesz się do religii albo zaburzeń psychicznych. I trochę pokory radzę. Odrobinę. To nie dlatego ludziom nie podoba się to, co piszesz, że bronisz swoich poglądów, bo - jak pewnie zauważyłaś - są na tym forum poglądy bardzo radykalne, i jakoś są... Ale dlatego, że za wszelką cenę chcesz mieć rację, z łaską przyjmujesz czyjeś poglądy, a jeżeli zmieniasz swoje to ... również z łaską. Traktujesz nas bez szacunku.

To moje ostatnie słowa na ten temat. Upraszam o niepodejmowanie pyskówek o religii, psychologii, i czymkolwiek personalnym!.

Proszę o kontaktowanie się ze mną w sprawie kotów na wątku, a nie na pw. Nie ma tu nic do omawiania na pw, jak na razie. Wystawiam im allegro. Pozdrawiam.

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Pon cze 09, 2008 11:30

Maluszki proszą o domki!!! :oops:

kwiatkowa

Post » Pon cze 09, 2008 23:31

W związku z brakiem prawidłowej współpracy pomiędzy ludźmi, która może odbić się źle na kotach, informuję, że przejmuję pełną opiekę nad moimi kociętami, jak również kontakt adopcyjny. Do czasu, kiedy będą mogły zostać u mnie.

Oczywiście, jeżeli Ewo chcesz je zabrać, znajdziesz DT, to ja kocięta bez sprzeciwu oddam.

Osoby zainteresowane, a dzwoniące do Ciebie, oczywiście przyjmę, pokażę i jeżeli ocenisz dom jako dobry, kota oddam.

Decyzję tę podjęłam, ponieważ bardzo poważnie zastanawia mnie sposób Twojej komunikacji z ewentualnymi nabywcami - po doświadczeniach z tego forum. Koty nie mają czasu.

Pozdrawiam

PS. Oczywiście, reklamuję również koty Malinchen, w aukcjach nie, ale w ewentualnych rozmowach. Ile ich zostało - czy jeden znalazł dom? Jeżeli tak, to który?

kwiatkowa

Post » Wto cze 10, 2008 0:54

Dopiero dziś dotarłam znów na wątek i jeszcze przecieram oczy ze zdumienia ....... 8O 8O 8O 8O

Nawet nie będę komentować ewo13 .......szkoda słów ....

Jest mi bardzo przykro, że tak nas traktujesz ..... i jeszcze odwracasz kota ogonem .....,że niby to my ZAATAKOWAŁYŚMY Ciebie .......

Została zwrócona Ci uwaga i zadano kilka pytań, (wszak to forum dyskusyjne) a zostałyśmy za to zmieszane z błotem w sposób niezmiernie "wyszukany" i przekraczjący wszelkie normy .....

Kwiatkowo, bardzo sie cieszę, że dla dobra kociaków zdecydowałaś się przejąć obowiązki adopcyjne na siebie .....
Zapobiegnie to przede wszystkim kolejnym, ewentualnym konfliktom na tym wątku ...

Burasiątka Jagodowa i Jeżynowa :) poszukują pilnie domków !!!!!!!!

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Wto cze 10, 2008 8:06

Tiger_ pisze:Burasiątka Jagodowa i Jeżynowa :) poszukują pilnie domków !!!!!!!!

Podrzucę koteczki :lol:
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]