Ale obrazać sie nie będziemy, no bo przecież nie można

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:A tam nikt, przypominamy sobie paco szlagiery, żeby błysnąć![]()
Satoru pisze:ja sobie przypominam kwestie wojen arabsko - izraelskich, bo jak pojde w srode na egzamin, to nawet puszkin nie pomoze..![]()
no ale - specjalnie dla puszkinka:
PAC nie mooooże przecież wiecznieeee trwać..!
ruru pisze:Troszkę niech sobie posyczy
nasiedział się w klatce
to świat czarno widzi
A dobry koci psssssycholog
to pewnie szybciej by doszedł
z poetą do ładu..
To teraz by trzeba bardziej o syczaniu
bardziej niż pacaniu
![]()
![]()
ruru pisze:Podzielę się bez sssyczania
z pssssyjemnością
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko żeby dali
Aleksandra59 pisze:Jana pisze:Puszkin jest praktycznie bez szans Ma (...) zły charakter. Nie jest miziakiem, nie jest grzeczny, potrafi machnąć łapą z pazurami, nawet ugryźć. Ma nieprzyjemne spojrzenie - widać na zdjęciu. Jakby wiedział, że nie ma dla niego domu, nie ma miejsca. Jakby był zły na cały świat, który tak go zawiódł.
Ja tak sobie zacytowałam to co na początku wątku napisała Jana, wyciełam to co jak wiadomo nie było prawdą.
Puszkin jest u mnie trzeci dzień - postępów specjalnie nie widać, z dwoma wyjątkami: Puszkin na pewno nie ma nieprzyjemnego spojrzenia i nie macha łapką z pazurkami (przynajmniej do dzisiaj).
Aleksandra59 pisze:Jana pisze:Puszkin jest praktycznie bez szans Ma (...) zły charakter. Nie jest miziakiem, nie jest grzeczny, potrafi machnąć łapą z pazurami, nawet ugryźć. Ma nieprzyjemne spojrzenie - widać na zdjęciu. Jakby wiedział, że nie ma dla niego domu, nie ma miejsca. Jakby był zły na cały świat, który tak go zawiódł.
Ja tak sobie zacytowałam to co na początku wątku napisała Jana, wyciełam to co jak wiadomo nie było prawdą.
Puszkin jest u mnie trzeci dzień - postępów specjalnie nie widać, z dwoma wyjątkami: Puszkin na pewno nie ma nieprzyjemnego spojrzenia i nie macha łapką z pazurkami (przynajmniej do dzisiaj).
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 454 gości