WITAM DZIS UCIESZYŁ MNIE FAKT ŻE 4 KOCIAKI [TE DOŁACZONE DO MAMY I MALUCHÓW] ZACZEŁY PIĆ MLECZKO Z TALERZA [JUZ NIE MUSZE SIE TAK MĘCZYC Z KARMIENIEM ]PRÓBUJĄ JUŻ JEŚC MOKRA KARME I GERBERKI ALE TYLKO 2 ALE MYŚLE ŻE ZA TYDZIEŃ JUZ BĘDĄ SE RADZIĆ DOSKONALE I BĘDĄ BARDZIEJ SAMODZIELNE
cztery kociaki [te dołączone do kotki pózniej] już pięknie jedzą samodzielnie gerberki pomieszane z mleczkiem ,no teraz zaczniemy podawać puszeczki i po troszeczke suchcego
wiesz ja nie mam tej klatki chyba ma ją pani ewa ,ja bende jechać do opola w sobote albo w niedziele jak zadzwonisz do p.ewy i powiesz zeby zostawiła łapke u weta to wtedy ją moge przywieść.
jutro jade odrobaczyć drugi raz całom rodzinke a na następny tydzień zaszczepie
tylko jeszcze troche kasy brakuje
POZATYM DOMKI POSZUKIWANE ŚLICZNE KOCIĘTA CZEKAJĄ NA SWOJE DOMY
no dzis kotki zostały odrobaczone poraz drugi i otrzymały swoje książeczki teraz tylko dozbieram troche kasy i będe je szczepiła
A domki gdzie jesteście?
PO WIZYCIE U WETA DIAGNOZA KOTKA -ZATRUCIE DOSTAŁA ANTYBIOTYK I ŚRODEK NA WSTRZYMANIE BIEGUNKI NARAZIE ŚPI JUTRO POWTÓRKA
ALE GORZEJ Z MALUSZKAMI JAK WSPOMINAŁAM JEDEN KICHAŁ DIAGNOZA KALCIWIROZA [KK] WSZYSTKIE KOTECZKI JEDNE MNIEJ DRUGIE BARDZIEJ KATAREK NADRZERKI NA JĘZYKACH ITP DOSTAŁY ANTYBIOTYK [BETAMOKS] I SKANOMUNAL PO 1/2 NA DOBE PO JUTRZE POWTÓRKA
w piatek wszystko było ok jak to możliwe a dzis moje kocinki chorują mam nadzieje że maja w sobie tyle siły aby z tego wyjśc pozostaje modlic sie i trzymać kciuki za ich zdrowie nic więcej niestety nie moge zrobić
jak ktoś wie co jeszcze mozna poda piszcie