Widać, że to kicia stworzona na salony

Moderator: Estraven
otma pisze:Bombas to jest najbardziej wyjątkowy kot na świecie, może ja nie mam wielkiego doświadczenia z kotami, ale jestem przekonana, że nie ma drugiego kota na świecie który tak lubi kontakt z człowiekiem i jest taki przymilasty.
Bombalina jest cały czas a to na kolanach a to na rękach. Uwielbia się przytulać, miziać, śpi cały czas ze mną, wtulona w szyję. Jest tak kochana, że bardziej już chyba nie można.
Niesamowicie Ci jestem za nią wdzięczna. Kocham tą gówniarę z całego serca.
Z Veronem jest pełna komitywa, wszystko jest ustalone i poukładane, jest po prostu idealnie.
Bombalina tak w ogóle to jeszcze rozmawia, a wystarczy kucnąć (choćby żeby garnek wyjąć z szafki) to już jest na kolanach i się przytula.
otma pisze:Kot w lodowce to Bombas, ona uwielbia wchodzić do lodówki. Takie małe zboczenie.
I ma jeszcze jedna ulubiona rzecz: korzystamy ze strychu który jest nad naszym mieszkaniem, klucze leżą w określony miejscu w kuchni, jak Bombas słyszy że je biorę to już jest przy mnie i od razu gada na całego, trzeba kucnąć, Bombas wskakuje na ręce i idziemy razem. jest tak szczęśliwa, że aż sapie z przejęcia.
pixie65 pisze:Pewnie już mało która Ciotka pamięta Bombasa ale w piątek dostałam taką wiadomość:
myshka pisze:pixie65 pisze:Pewnie już mało która Ciotka pamięta Bombasa ale w piątek dostałam taką wiadomość:
![]()
![]()
Widać że Bombas to najszczęśliwsza kota na świecie - teraz ponadużywam sobie emotek i chyba pochlipię
![]()
![]()
![]()
![]()
pixie65 pisze:myshka pisze:pixie65 pisze:Pewnie już mało która Ciotka pamięta Bombasa ale w piątek dostałam taką wiadomość:
![]()
![]()
Widać że Bombas to najszczęśliwsza kota na świecie - teraz ponadużywam sobie emotek i chyba pochlipię
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No wiesz Myshko...Bombas prowadzi dostatnie życie szczęśliwego kota...
O czym tu pisać....?
otma pisze:Tak mi sie wydaję, że gdzies tam w gwiazdach było zapisane, że Bombalina ma do nas trafić, jesteśmy dopasowani jak dwie półówki jabłka.
pixie65 pisze:otma pisze:Tak mi sie wydaję, że gdzies tam w gwiazdach było zapisane, że Bombalina ma do nas trafić, jesteśmy dopasowani jak dwie półówki jabłka.
Otma....![]()
Ale uracz nas od czasu do czasu jakąś dłuższą opowieścią... 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, nfd, northh, Wix101 i 378 gości