3 maluchy z Radomia uratowane! Już w swoich domkach!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 06, 2008 13:55

Aha jeszcze jedno:

Malinka mogłabyś w pierwszym poście umieścić wszystkich którzy zapłacili aby było wszystko czytelne i link do bazarku dla maluchów?

magdyska25

Od: Pt maja 09, 2008 16:43

Post » Pt cze 06, 2008 14:01

Zylexis i TFX to nie są antybiotyki!!!!!!!

TFX-u już nie dostaną, wybrały całą dawkę, Zylexisu nie ma potrzeby dawać 2 razy w tygodniu... Wetka tak kazała? :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt cze 06, 2008 14:12

8O
aha......
ja tu tylko zajmuje się maluchami i wykrzykniki pozostaw dla siebie.

No a tak poważnie to powiedziała że Zylexisu i TFX NIE PODAWAĆ RAZEM!

Kur.... zaraz zadzwonię (jak podasz mi nr tel do lecznicy!) i się wszystkiego dowiem, jak wyniki i jeszcze raz zapytam o leki.....

Mają dostawać 2 razy w tygodniu Zylexis albo TFX!!!

magdyska25

Post » Pt cze 06, 2008 14:24

Umieściłam, choć może niezbyt fachowo, ale podaj ten link do bazarku, bo nie mogę znaleźc, tzn nie mam za wiele czasu.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pt cze 06, 2008 14:28

Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt cze 06, 2008 14:34

Magdysko, TFX nie będą dostawać, bo wybrały juz całą dawkę.... Zylexis dostaną raz, o ile pamiętam daje się 3 dawki, dwie już wzięłu, może się mylę. Nie każ mi pisać na wątku, co było mówione o Zylexisie, proszę....

A ja zajmowałam się lekami... tak dla przypomnienia :evil: Mam dosyć tej sytuacji, każdy wet mówi co innego...

A wykrzykniki są, jak piszesz mi że antybiotyki to Zylexis i TFX :evil:

Never

Post » Pt cze 06, 2008 14:40

zylexis podaje się trzy dawki w odstępach tygodniowych. To akurat wiem na pewno.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 06, 2008 14:41

Dziękuję Femko, to jeszcze dowiedz się jak z tym TFX jeśli możesz....
Bo ja wiem, że nie powinno się go za długo podawać....

Never

Post » Pt cze 06, 2008 14:41

Never pisze:Magdysko, TFX nie będą dostawać, bo wybrały juz całą dawkę.... Zylexis dostaną raz, o ile pamiętam daje się 3 dawki, dwie już wzięłu, może się mylę. Nie każ mi pisać na wątku, co było mówione o Zylexisie, proszę....

Intryga, intryga, intryga (pamiętasz niedoszłą z Białobrzeską....zostałam wciągnieta w nią a sama nie wyraziłam na to zgody ani chęci ani niczegokolwiek. KONIEC).
Nie rozumiem...jak to co było mówione o Zylexisie??
Poza tym a czy ja Ci każę cokolwiek mówić??!!!!
Wiesz co powiem tylko tyle:
- każdy wet ma swoje metody działania- jeżeli sprawiły że Hania się lepiej czuje to dla mnie SUPER!!!!

Never i jeszcze jedno. Jak już pisałam- wierzę wetce która MA DOŚWIADCZENIE!!!
A teraz wybacz ale muszę zająć się maluchami i innymi stworzeniami w moim domu (bo akurat obowiązków mi nie brakuje a czasu niestety tak).

magdyska25

Post » Pt cze 06, 2008 14:42

Femka pisze:zylexis podaje się trzy dawki w odstępach tygodniowych. To akurat wiem na pewno.

Hmm i dostały Zylexis tylko raz??

magdyska25

Post » Pt cze 06, 2008 14:47

Magdysko, nie zamierzam kłócić się na forum. Moim zdaniem napisałaś parę słów za dużo. Jeśli chodzi o Zylexis, to powinnas wiedziec, ile razy go dostały... Tak jak napisałam na pw, zrobię zastrzyki - dziś i jutro. Pomogę w rozliczeniach oraz w jedzeniu, także ze szczepiniami, jak obiecywałam. Ale to wszystko...

Never

Post » Pt cze 06, 2008 14:49

Never pisze:Magdysko, TFX nie będą dostawać, bo wybrały juz całą dawkę.... Zylexis dostaną raz, o ile pamiętam daje się 3 dawki, dwie już wzięłu, może się mylę. Nie każ mi pisać na wątku, co było mówione o Zylexisie, proszę....

A ja zajmowałam się lekami... tak dla przypomnienia :evil: Mam dosyć tej sytuacji, każdy wet mówi co innego...

A wykrzykniki są, jak piszesz mi że antybiotyki to Zylexis i TFX :evil:

Każdy się myli a szczególnie osoba, która ma z tym choróbskiem styczność PIERWSZY RAZ oraz z takimi lekami.
Sorry ale na kartce mam napisane chyba z 20 leków i nie wiem który to który, po co one na co i w ogóle.

Oczywiście zajmowałaś się PODAWANIEM leków ale jak zrozumiałam zrezygnowałaś z tego, trudno poradzę sobie.

i jeszcze raz powtarzam wykrzykniki zostaw dla siebie!!!! i te miny również!

magdyska25

Post » Pt cze 06, 2008 14:50

Ojej, jakieś spięcia się tworzą na wątku :? .

Koty są pod opieką Magdy w leczeniu czynny udział bierze Never ale chyba decyzję ostateczną podejmuje Magda bo to u niej koty mieszkają.

Nie wiem dlaczego piszesz Never, że albo całe leczenie po twojej myśli albo odpadasz. Może warto w takim razie pogadać z wetką osobiście, usłyszeć jej argumenty przekazać swoje, bo skoro jak wcześniej pisałaś - leczeniem zajmujesz się Ty- masz chyba z nią kontakt. Teraz stawiasz Magdę w głupiej sytuacji bo jeździ do weterynarza - on mówi jedno, później Ty wyskakujesz z czym innym.

Mam nadzieję, że jakoś dla dobra kociaków się dogadacie.

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

Post » Pt cze 06, 2008 14:52

Never, czy Ty jesteś weterynarzem? :roll:
Jeśli wet prowadzący stwierdził, że koniec z antybiotykiem, to koniec. I nie kłóć się, że podasz, bo masz inne zdanie.
Przepraszam, ale to juz jakaś paranoja
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt cze 06, 2008 14:54

Justyno, nie napisałam, że albo po mojej myśli albo odpadam. Wytłumaczyłam wszystko Magdysce na pw i ona dobrze wie co zadeklarowałam. Nie mam zamiaru brać udziału w pyskówce na forum.

Never

[poprzednia][następna]