Paulaaa pisze:annette88 pisze:Jak poszło ?
10/100![]()
jestem super![]()
Czekam na gratulacje
GRATULACJE DUŻE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze: Aj, prubowałam i fcale mi siem nie podobałowole, jak wanna jest sócha.. Mogem tak siem gonić z mojom rzółtą piłeczką.. Jak przyjedziesz, to poszókamy jej razem
kalair pisze:Paulaaa pisze:annette88 pisze:Jak poszło ?
10/100![]()
jestem super![]()
Czekam na gratulacje
GRATULACJE DUŻE
Paulaaa pisze:annette88 pisze: Aj, prubowałam i fcale mi siem nie podobałowole, jak wanna jest sócha.. Mogem tak siem gonić z mojom rzółtą piłeczką.. Jak przyjedziesz, to poszókamy jej razem
Dobrze tylko kiedy przyjademn![]()
![]()
a gdzie zgubiłas piłeczkę? chętnie pomogę odnaleźć[i][/i]
annette88 pisze:Paulaaa pisze:annette88 pisze: Aj, prubowałam i fcale mi siem nie podobałowole, jak wanna jest sócha.. Mogem tak siem gonić z mojom rzółtą piłeczką.. Jak przyjedziesz, to poszókamy jej razem
Dobrze tylko kiedy przyjademn![]()
![]()
a gdzie zgubiłas piłeczkę? chętnie pomogę odnaleźć[i][/i]
a nie wybiera siem tfoja dórza do Kratkowa przypatkiem? bo my tu właśnie mieszkamy! a piłeczka to nie wiem, ale chyba jest pod leżaczkiem Dórzych
annette88 pisze: A dzie to ? Bo wiesz.. My mamy takie coś, co nas zanosi tam, dzie chcemy.. Morze poproszem pańcię ?
moś pisze:Bry Paulla, znalazlam
Paulaaa pisze:annette88 pisze: A dzie to ? Bo wiesz.. My mamy takie coś, co nas zanosi tam, dzie chcemy.. Morze poproszem pańcię ?
Poproś PAńieA co to jest takiego? a my z N-ów
![]()
annette88 pisze:Paulaaa pisze:annette88 pisze: A dzie to ? Bo wiesz.. My mamy takie coś, co nas zanosi tam, dzie chcemy.. Morze poproszem pańcię ?
Poproś PAńieA co to jest takiego? a my z N-ów
![]()
oni to nazywajom tak dziwniasto.. sam chodzi czy coś ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości