Moja gromadka - nowy tymczas - Dorotka - na cześć Berni:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2008 7:56

piękne
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon cze 02, 2008 10:17

Anitko piękny fotoreportaż z sielskiej niedzieli - macie naprawdę boski zakątek :1luvu: No i zwierzaki maja wszystko na wyciągnięcie ręki.Ja to muszę kilometry robić żeby znaleźć jakieś odludne miejsce żeby się kotek nie stresował :roll:
Z pozdrowionkami - Karmelek :D

Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 02, 2008 13:13

Wszystkie zdjęcia przepiękne. Ogrodowe, małe kociaki Barbary, kotki na spacerkach. Aż mi się nastrój poprawił.

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pon cze 02, 2008 18:10

Barbara Horz pisze:Takie cudne,że wkleiłam je di trzech wątków :twisted:
- jakbyś jeszcze wolnego miejsca w wirtualnej przestrzeni potrzebowała, to służę moim wątkiem :twisted: Oglądalność mi padła, w porównaniu z pierwszą częścią :wink: , ale chyba ktoś tam zagląda ;) poza oczywiście przewspaniałymi Gośćmi zabierajacymi tam głos 8) Co do futrzaków: piękny ten egzemplarz, który na pierwszym zdjęciu umieszczonym w CKwątku siedzi po prawej. Takie ma oczy 8O :lol: Indywidualnie go niestety nie potrafię rozpoznać na pozostałych fotkach :oops:

A, i rude na zielonym - bardzo korzystne połączenie :wink: :D

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon cze 02, 2008 19:30

Wybaczcie, ale odpowiadam hurtem. Nie miałam dziś czasu na pisanie za bardzo... Ech...

Barbara Horz pisze:To moja nowa gromada

Cudne i piękne. I masz tak wesoło... :D :D
Fotka Malutkiej - :1luvu:

kalair pisze:Anitko,pięknie! A my dzisiaj własnie wyciągnęliśmy stolik i krzesła do ogródka..Nie kojarzę okolicy..

:D :D Dziękuję! Trochę zieleni, trzeba to dopiero zagospodarować, ale z umiarem... :wink: A okolicy pewnie nie kojarzysz dlatego, że teraz mieszkam 16 km od Cieszyna. :)

carmella pisze:No patrz, ja też mam ogródek, ale jakoś śniadanek nie jadamy. mam obrzydzenie do tego bociana i w ogole rzadko wychodzę do ogrodu

Teraz w weekend byłam, się opaliłam i mnie pokarało mega-uczuleniem jakiś siedzę w pracy w swetrze

Biedna Ty... Musisz częściej przebywać w ogrodzie, ale pod parasolem. To wszystko przez tego bociana. :D :D

Mahob, maki piękne! (Nie umiem przeklejać zdjęć... :oops: :oops: )

Amyszko, Karmelek cudny! (Jak zawsze!)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto cze 03, 2008 19:02

Miłego wieczorku :ok: Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto cze 03, 2008 23:07

EwKo pisze:
Barbara Horz pisze:Takie cudne,że wkleiłam je di trzech wątków :twisted:
- jakbyś jeszcze wolnego miejsca w wirtualnej przestrzeni potrzebowała, to służę moim wątkiem :twisted: Oglądalność mi padła, w porównaniu z pierwszą częścią :wink: , ale chyba ktoś tam zagląda ;) poza oczywiście przewspaniałymi Gośćmi zabierajacymi tam głos 8) Co do futrzaków: piękny ten egzemplarz, który na pierwszym zdjęciu umieszczonym w CKwątku siedzi po prawej. Takie ma oczy 8O :lol: Indywidualnie go niestety nie potrafię rozpoznać na pozostałych fotkach :oops:

A, i rude na zielonym - bardzo korzystne połączenie :wink: :D

Zagladnem to Twojego wątku na pewno, ale jutro, bo dziś padam . Koty mnie wykończyły :wink:
Ten 8O to Santi. Mam nadzieje, że uda mi sie jutro porobić nowe fotki, bo kociaki juz się zaaklimatyzowały i rozrabiaja strasznie :twisted:

Anitko - rudy jest przepiękny :love:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro cze 04, 2008 10:25

Co u naszej ulubionej gromadki ? :wink: Mam nadzieję że tylko czasu Ci brak,a kotki zdrowe ... :roll: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro cze 04, 2008 10:36

Barbara Horz pisze:

Basiu, marcheweczka cudna mieszka z Amyszką. :D :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 04, 2008 10:41

amyszka pisze:Co u naszej ulubionej gromadki ? :wink: Mam nadzieję że tylko czasu Ci brak,a kotki zdrowe ... :roll: :ok: :ok: :ok:

Jest ok, wczoraj Jola przywiozła Okrusię z tego wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76183

Tomek bedzie jej podawać eprex, już dostaje interferon, scanomune, wszystko, co potrzeba.
Nie powiem, ze jestem spokojna, ale nadzieję mieć trzeba.

Jeszcze z dobrych wieści: Lucynka wczoraj miał test na białaczkę - jest ZDROWY!!! :dance: :dance2: (Martwiły nas jego połamane wąsy...) No i od razu został zaszczepiony purevaxem.

No i jeszcze: w domku gospodarczym wraz z Mirkiem mieszka jeż. Jeż jest bezczelny, bo odpycha Mirka od miseczek. Trąca go w tyłek i Mirek, obrażony, ucieka.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 04, 2008 11:00

Bardzo, bardzo się cieszę!!

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Śro cze 04, 2008 11:43

Jeż 8O

czekam na dalsze :lol:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro cze 04, 2008 12:48

anita5 pisze:
Barbara Horz pisze:

Basiu, marcheweczka cudna mieszka z Amyszką. :D :D

Wogóle się dziwię, że wczoraj jeszcze cokolwiek widziałam, a że już nie kojarzyłam to taki szczegół :wink: Byłam tak zmęczona, że padłam, dziś nie jest lepiej, chociaż nie wiem czemu :? Może ta dziwna pogoda za oknem mnie rozwala.
Bardzo lubię jeże, proszę o niego dbać i dać więcej miseczek :twisted: . Jeże są fantastyczne. Miałam kiedyś jednego w domu przez tydzień - prawie jak kot - buszuje w nocy i da się pogłaskać jak on chce :twisted: wtedy kładzie kolce i jest bardzo zadowolony. Po dwóch dniach pobytu u mnie poznawał kto domownik, a kto obcy przychodził. Mądre stworzenie.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro cze 04, 2008 13:53

Jeż jest gruby i wypasiony. Czekamy, kiedy młode wyprowadzi.

A to kilka fotek domowych:

Obrazek Yasminka w upale

Obrazek Milusia

Obrazek Obrazek Obrazek Milusia z Elelim i Amisiem

Przyjaźń kwitnie... :D I kwiatki też... Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro cze 04, 2008 13:56

No to jeż chyba zamiast żaby się zjawił :wink:

Fotki cudne ,a o nowym nabytku muszę poczytać ...ale już kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]