Tosia

Pysia

Toril

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:No pycholki kochane niesamowicie![]()
A przyznam się, że co oglądam zdjęcia Tosi i Pysi to staram się znaleźć jakąś róznicę....jakąkolwiek
....choćby najdrobniejszą
.....taką tycityci
.....no mikro po prostu
....i....nie ma
mają inne oczy, Tosi są bardziej okrągłe, wogle ma buźkę bardziej okrągłą, Pysia ma bardziej wysunięty pysiulek. i są różne w dotyku: Tosia ma miękką, aksamitną sierść, a Pysia sztywną. I mają troszkę inne odcienie. Tosia jest bardziej ruda, a Pysia szara
Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
tosiula pisze:Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
w dodatku świetnie reaguje na imię...jak ma ochotę
MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
![]()
A ja myslałam, że tak dla żartu piszesz
Paulaaa pisze:MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
![]()
nie ja, mamie pokazuje -zobacz jaki sliczny 'Trolik' a mama tak na mnie patrzy i mówi przeciez on ma na imie 'Torli' to ja w poszukiwaniu jak sie witałam
tosiula pisze:Paulaaa pisze:MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:A ja sie przyznam że dzisiaj dopiero zauważyłam jak piekny kocur ma na imięprędzej myslałam ze inaczej więc sie tak witałam
![]()
nie ja, mamie pokazuje -zobacz jaki sliczny 'Trolik' a mama tak na mnie patrzy i mówi przeciez on ma na imie 'Torli' to ja w poszukiwaniu jak sie witałam
najważniejsze dostrzegłyście
tosiula pisze:Paulaa, ja też myslalam że tak zdrabniasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 173 gości