Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To masz szylkretkę, jeszcze będzie się wybarwiać i pewnie będzie mieć jeszcze więcej rudegosherina pisze:Na razie powiem tylko, że moja Fifi wczoraj skończyła 2 m-ce. Jest u nas od 3 tygodni. Futro ma czarne, ale nie całkiem![]()
na nosku rudy wykrzyknik, parę plamek rudo-beżowych na ciałku. Właściwie te plamki teraz wychodzą, robi się taka kolorowa, hm..
koteczekanusi pisze:O Vitopar pytałam w sklepie, akurat niemieli, o odstraszacz też, ale wstrzymałam się z decyzją czekając, aż mi polecicie jakieś skuteczne. pani proponowała Trixie, nie pamiętam nazwy. Natomiast boję się, że te środki zostawią plamy na obiciu (przypomnę, że to kremowa skóra). perfumami oczywiście skropiłam, a nawet męską wodą toaletową, bo mocniejsza
Kicorek pisze:koteczekanusi pisze:O Vitopar pytałam w sklepie, akurat niemieli, o odstraszacz też, ale wstrzymałam się z decyzją czekając, aż mi polecicie jakieś skuteczne. pani proponowała Trixie, nie pamiętam nazwy. Natomiast boję się, że te środki zostawią plamy na obiciu (przypomnę, że to kremowa skóra). perfumami oczywiście skropiłam, a nawet męską wodą toaletową, bo mocniejsza
Vitopar rozkłada amoniak, więc chyba skórze nie szkodzi, ale nie wiem.
A małej nie możesz niedługo ciachnąć? Może mieć rujkę bezobjawową, zdarza się.
Chyba że zakładasz hodowlę i to jakoś mi umknęło
Kicorek pisze:
Piękna szylkreta!
Trinity36 pisze:Sherina, masz piękną Szylkrecię:D:D A poniżej gdybyś chciała wiedzieć jak będzie wyglądać jak dorośnie
:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 97 gości