amyszka pisze:Witaj PauluśKuracja -okłady z kotka - polecam
![]()
Kciuki za zdrówko i testy z anglikaAngielski się przyda w życiu ,nie grymaś
Dziekuję

a ja nie chce na rozszerzony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Witaj PauluśKuracja -okłady z kotka - polecam
![]()
Kciuki za zdrówko i testy z anglikaAngielski się przyda w życiu ,nie grymaś
amyszka pisze:nie bojaj się,będzie dobrze
Avian pisze:Dzień doberek
Ładnie się doprawiłaś - wykuruj się porządnie, bo jeszcze Ci błędnik nawali, a tego nie życzę![]()
Za anglika - żeby było jak chcesz
annette88 pisze:a no.. podstawa a rozszerzenie to jest ogromny przeskok.. wiem coś o tym
Paulaaa pisze:Tyle ile mam lat pisała osobom 'zaufanym' na pw ,
teraz juz wie o tym całe forum ,
Mam prosbe do tej osoby jak juz tak bardzo chce żeby wszyscy wiedzieli to niech przynajmniej podaje prawdziwy wiek a nie jakies wymysły
bo cała ta sytuacja nie jest wcale dla mnie przyjemna
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Tyle ile mam lat pisała osobom 'zaufanym' na pw ,
Mam prosbe do tej osoby jak juz tak bardzo chce żeby wszyscy wiedzieli to niech przynajmniej podaje prawdziwy wiek a nie jakies wymysły
Paulaa, nie przejmuj się, każdy ma tyle lat ile ma i już, nie ma o co się obruszać - i tak najbardziej łączy nas milość do kotów
Paulaaa pisze:Tyle ile mam lat pisała osobom 'zaufanym' na pw ,
annette88 pisze:Paulaaa pisze:Tyle ile mam lat pisała osobom 'zaufanym' na pw ,
Eee.. Ja nie wiem, ile masz lat.. Pisałaś coś, że nie chcesz rozszerzenia, więc pomyślałam, że jesteś w okolicach liceum i będziesz zdawała mature.. Nikt mi nic nie powiedział :O Bo tak sobie myślę, że może mój post coś namieszał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości