Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mumka27 pisze:czy dostaliście też odpowiedź na swoje maile od Pana Szostka z urzędu? dostałam odpowiedź po wysłaniu maili, że los zwierząt w Orzechowcach nie jest obojętny pracownikom i że zawiodło stowarzyszenie itd.....ważne że już podjęto działania żeby trwale zmienic los orzeszkow na lepszy
Modjeska pisze:W we wtorek w "Pytaniu na śniadanie" będę mówić o schronisku i decyzji władz Przemyśla. Chciałabym przy tej okazji zareklamować orzeszki do adopcji poprzez podanie adresów stron internetowych z ogłoszeniami.
Mam w związku z tym prośbę o podanie adresów, pod którymi domy tymczasowe ogłaszają swoje orzeszki.
"Liczę również na to, że dokonywane z dużym wysiłkiem pozytywne zmiany zostaną zauważone przez miłośników zwierząt podobnie jak obecne nieprawidłowości"
Modjeska pisze:W we wtorek w "Pytaniu na śniadanie" będę mówić o schronisku i decyzji władz Przemyśla. Chciałabym przy tej okazji zareklamować orzeszki do adopcji poprzez podanie adresów stron internetowych z ogłoszeniami.
Mam w związku z tym prośbę o podanie adresów, pod którymi domy tymczasowe ogłaszają swoje orzeszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, ŁucjaBajerczak i 156 gości