Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trzydziescidwa pisze:ja pomyślałam że jak już będę mogła przygarnąć kicię (po wakacyjnych remontach) to chętnie pomogłabym jakiejś białej głuchej koteczce której nikt nie chcedziwie się, że ludzie tak reagują, bo przecież to, że kotek jest głuchy chyba nie zmienia aż tak wiele? czy może ja o czymś nie wiem? są jeszcze jakieś "ale" oprócz tego co wypisywaliście tutaj?
Kicorek pisze:Koteczka od Andy wraca do niej![]()
Może w ogłoszeniach warto krótko wspomnieć, z czym się wiąże głuchota i nie dawać od razu w tytule, że kot głuchy, tylko w treści, żeby ktoś to zechciał przeczytać, a nie odrzucił bez zaglądania.
trzydziescidwa pisze:ja pomyślałam że jak już będę mogła przygarnąć kicię (po wakacyjnych remontach) to chętnie pomogłabym jakiejś białej głuchej koteczce której nikt nie chcedziwie się, że ludzie tak reagują, bo przecież to, że kotek jest głuchy chyba nie zmienia aż tak wiele? czy może ja o czymś nie wiem? są jeszcze jakieś "ale" oprócz tego co wypisywaliście tutaj?
villemo5 pisze:To Pola już ma dom?
PcimOlki pisze:trzydziescidwa pisze:ja pomyślałam że jak już będę mogła przygarnąć kicię (po wakacyjnych remontach) to chętnie pomogłabym jakiejś białej głuchej koteczce której nikt nie chcedziwie się, że ludzie tak reagują, bo przecież to, że kotek jest głuchy chyba nie zmienia aż tak wiele? czy może ja o czymś nie wiem? są jeszcze jakieś "ale" oprócz tego co wypisywaliście tutaj?
Tak. Dobrze jest przygarnąć kotka ale lepiej dwa.
alessandra pisze:PcimOlki pisze:trzydziescidwa pisze:ja pomyślałam że jak już będę mogła przygarnąć kicię (po wakacyjnych remontach) to chętnie pomogłabym jakiejś białej głuchej koteczce której nikt nie chcedziwie się, że ludzie tak reagują, bo przecież to, że kotek jest głuchy chyba nie zmienia aż tak wiele? czy może ja o czymś nie wiem? są jeszcze jakieś "ale" oprócz tego co wypisywaliście tutaj?
Tak. Dobrze jest przygarnąć kotka ale lepiej dwa.
nie poganiajmy, bo ja tutaaj widze po nicku, że ta liczba byc może to cicha deklaracja na przyszłośc?![]()
Oczka jeszcze się nie wybarwiły, to maluchy są, jak widzę.rambo_ruda pisze:nie są niebieskie! cieżko mi określić co to za kolor. szare? słyszą napewno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, puszatek i 37 gości