Meg9 pisze:Kraków nie tak bardzo daleko
A według wstepnych planów wiedźmak miał jechać do Zielonej z Warszawy przez Kraków i Wrocław.
Później jeszcze Szczecin do trasy dołozyłysmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:Kraków nie tak bardzo daleko
redaf pisze:Meg9 pisze:Kraków nie tak bardzo daleko
A według wstepnych planów wiedźmak miał jechać do Zielonej z Warszawy przez Krakówi Wrocław.
redaf pisze:Meg9 pisze:Kraków nie tak bardzo daleko
A według wstepnych planów wiedźmak miał jechać do Zielonej z Warszawy przez Kraków i Wrocław.
Meg9 pisze:varia,, ja tam o Poznań w końcu zahaczyłam
![]()
nawet w zoo byłam
varia pisze:Meg9 pisze:varia,, ja tam o Poznań w końcu zahaczyłam
![]()
nawet w zoo byłam
No tak, rodzinę trzeba czasem odwiedzać.
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:ciociu skaska, to my będziemy wizytowani, a nie wizytujący![]()
Zatem strzeżcie sie, bo ciotka skaska bywa nieobliczalna i lubi podróżei zamierza kupić auto
skaskaNH pisze:Meg9 pisze:ciociu skaska, to my będziemy wizytowani, a nie wizytujący![]()
Zatem strzeżcie sie, bo ciotka skaska bywa nieobliczalna i lubi podróżei zamierza kupić auto
Meg9 pisze:skaskaNH pisze:Meg9 pisze:ciociu skaska, to my będziemy wizytowani, a nie wizytujący![]()
siostro !
skaskaNH pisze:P.s. Varia, czyżbym wyczuwała lekki niepokój?czy też - nazwe to inaczej - brak wiary w moje umiejętności?
skaskaNH pisze:Hmmm.... Ilu mieszkańców ma Poznań?![]()
Tak sie zastanawiam, jakie jest statystyczne prawdopodobieństwo, że jadac przez Poznań akurat trafie na Varie, np jako pieszego na mojej drodze?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości