Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:skaskaNH pisze:Bry
Właśnie wróciłam z opalania nad wodą, a tu już nowy wąteczek
A z czyjej winy ja sie pytam musialam zalozyc? tak by jeszcze zlacialo z dwa tygodnie![]()
Widziałam, widziałam, czuje sie zaszczyconamoś pisze:Jestes wyróżniona dedykacja na pierwszej stronie, mozesz sobiewybrac Budka z kaczuszka lub bez- wolna wola
izaA pisze:Melduję się w nowym wątku. Nie obiecuję nadążać w najbardziej galopującym wątku na tym forum....
kalair pisze:A Mośka dzie?
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Bry
Właśnie wróciłam z opalania nad wodą, a tu już nowy wąteczek
A z czyjej winy ja sie pytam musialam zalozyc? tak by jeszcze zlacialo z dwa tygodnie![]()
No co Ty, jeszcze dwa tygodnie miał sie ten wątek ciągnąć?Poza tym wesoło wczoraj było, O!
Widziałam, widziałam, czuje sie zaszczyconamoś pisze:Jestes wyróżniona dedykacja na pierwszej stronie, mozesz sobiewybrac Budka z kaczuszka lub bez- wolna wolaA fotki to sobie zawłaszczam fszystkie
moś pisze:kalair pisze:A Mośka dzie?
A tiu![]()
Mielismy gosci, nas zstary, dawno nie widziany znajomy ma syna , nastolatka ktory uparl sie na kota, wybral juz rase- Norwega albo Main Coona, mam synowi wyłozyc prawidla kociarstwa, czuje misje
Marcelibu pisze:Wiem, że znów ostatnia jezdem... Gdzie ja dziś nie byłam...
. Chociaż teren zaznaczę.
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:A Mośka dzie?
A tiu![]()
Mielismy gosci, nas zstary, dawno nie widziany znajomy ma syna , nastolatka ktory uparl sie na kota, wybral juz rase- Norwega albo Main Coona, mam synowi wyłozyc prawidla kociarstwa, czuje misje
WOW! Poważnasprawa..A nie za duża odpowiedzialność na Tobie spoczęła?![]()
moś pisze:Witam czule niezrzeszonych czyli Marcelibu, Dakote, Mircee, Olinke i tych ktorzy czasami wpadaja na katrolle :roll:
dakota pisze:moś pisze:Witam czule niezrzeszonych czyli Marcelibu, Dakote, Mircee, Olinke i tych ktorzy czasami wpadaja na katrolle :roll:
kontrola![]()
przeca ja fanką Arniego jezdem
moś pisze:dakota pisze:moś pisze:Witam czule niezrzeszonych czyli Marcelibu, Dakote, Mircee, Olinke i tych ktorzy czasami wpadaja na katrolle :roll:
kontrola![]()
przeca ja fanką Arniego jezdem
Witamy , uderzyc w stół a nozyce zaspiewaja![]()
A to cie nieprawidłowo zaszeregowalam, musze jeszcze raz, prosze- Arni
dakota pisze:zaszeregowanie kojarzy mi się z pensją
będą jakieś wynagrodzenia za udział?
moś pisze:Marcelibu pisze:Wiem, że znów ostatnia jezdem... Gdzie ja dziś nie byłam...
. Chociaż teren zaznaczę.
Zaznaczaj zaznaczaj, a dedykacje zostawilam dla ciebie na pierwszej stronie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, MB&Ofelia i 9 gości