Femka pisze:CoToMa, widać straciłaś na atrakcyjności w oczach Merlina
Dzisiaj się zrobię na bóstwo i zobaczymy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:CoToMa, widać straciłaś na atrakcyjności w oczach Merlina
Tweety pisze:Merlin ma od wczoraj allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=374839157 widzę, że moi stali "wspieracze" aukcji już ją odnaleźli i pierwsze złotówki dla Merlina już się posypały
Agn pisze:Trochę mnie u Was nie było.![]()
Dołączam do grona ciotek, które dopraszają się nieustająco by wymiziać Merlina. Ode mnie też, proszę.![]()
A teraz do praktyki przejdę.
Jako osoba pieluchująca od ponad roku kota, który sprawnie się przemieszcza [a więc kota o dużym ryzyku zgubienia pieluchy z tyłka] doradzam, aby te gustowne delfinki, czy co tam na pielusze się pojawi, przewiązywać równie gustownym paseczkiem. Najlepiej takim lekko rozciągliwym, z jakiejś gumki, czy coś w tym rodzaju. Oczywiście niezbyt ciasno i z odpowiednią dbałością o te rany na brzuchu, ale tak by kolana nie wyszły z pieluchy.
Kciuki nieustannie trzymam. Mocno.
CoToMa pisze:Witamy, witamy
Merlinek na razie mieszka w klatce. Trochę się przemieszcza za pomocą przednich łap. Ale po ćwiczeniach sam trochę rusza tylnymi. nawet filmik wczoraj nagrałam, ale nie wiem co mam z nim dalej robić.
pixie65 pisze:CoToMa pisze:Merlinek wczoraj zafundował mi darmową kurację przeciwzmarszczkową
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 232 gości