MBBA - BLANKA 2 lata z nami!!!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 31, 2008 22:27

Śpij malutka... Ja cię będę strzegł!

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob maja 31, 2008 22:38

Acha... MUSZĘ Wam to opisać... :roll:
No ja już z tymi kotami nie mogę!!
Mój Maciek zrobił się baaaaaardzo towarzyski i sprowadza sobie na podwórko kolegów :!: Późno jest, więc poszłam go zawołać do domu. A na schodach przed domem co?? DWA czarne koty. Na podwórku ciemno jak...
I weź odróżnij swojego kota!! Oba czarne!! Wołam i proszę... Nic. Poszłam po puszkę z żarciem... Za żarciem poszedł ten "podejrzany"... inaczej gadał niż mój Maciuś... Wreszcie wróciłam do domu i odnalazłam latarkę. No tak... Obcy siedzi na schodach, podchodzi na kici, kici... zjadł kolację Maciusia i jeszcze pozwolił sobie latarką po oczach poświecić! A Maciek ma w nosie moje proszenie... Idę teraz jeszcze raz wołać ;) Jeszcze tak nie było, żeby kot w domu nie spał!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 01, 2008 8:33

Gdy poszłam wołać Maćka zaraz po napisaniu powyższego posta, przyszedł do domu bezproblemowo... Czyli chodziło draniowi o wyłudzenie kolacji dla kumpla! 8O Ten kumpel w sumie mnie zaskoczył, bo... ani nie uciekał, ba- nawet gadał do mnie i bezczelnie zaglądał mi do puszki z karmą :lol:

A tak w ogóle to OŚWIADCZAM, że moje koty to łobuzy! Maciek wpadł rano do domu z okrzykiem triumfu... Upolował ptaszynę (*) :( Daaaaaaaawno tego nie robił. Nie pamiętam nawet takiej sytuacji. A tu proszę. :( Pogadankę umoralniającą do kota wygłosiła moja mama. Z jakim skutkiem? Się okaże.

A Blanusia to łobuz nad łobuzami :!: Siedziała sobie w przejściu do kuchni, gdy szedł tamtędy Maciuś. Naraz pac go łapą w głowę i jeszcze go obsyczała ! 8O Za nic!! Ot tak mu przyłożyła i już. Na szczęście Maciek swój książęcy honor ma i kompletnie zignorował tę zaczepkę małej bandytki.
A mnie i mamie szczęki opadły. Księżniczka nasza tak broi? :lol:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 01, 2008 14:25

no a już niałam zazdraszczać spokoju
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Nie cze 01, 2008 14:31

Miaudobry :)
Inka z bandą

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 01, 2008 14:49

villemo5 pisze:Acha... MUSZĘ Wam to opisać... :roll:
No ja już z tymi kotami nie mogę!!
Mój Maciek zrobił się baaaaaardzo towarzyski i sprowadza sobie na podwórko kolegów :!: Późno jest, więc poszłam go zawołać do domu. A na schodach przed domem co?? DWA czarne koty. Na podwórku ciemno jak...
I weź odróżnij swojego kota!! Oba czarne!! Wołam i proszę... Nic. Poszłam po puszkę z żarciem... Za żarciem poszedł ten "podejrzany"... inaczej gadał niż mój Maciuś... Wreszcie wróciłam do domu i odnalazłam latarkę. No tak... Obcy siedzi na schodach, podchodzi na kici, kici... zjadł kolację Maciusia i jeszcze pozwolił sobie latarką po oczach poświecić! A Maciek ma w nosie moje proszenie... Idę teraz jeszcze raz wołać ;) Jeszcze tak nie było, żeby kot w domu nie spał!

Boski chłopak po prostu!! :lol:
Nie dośc, że brunet, to jeszcze Maciek...
Ostatnio edytowano Nie cze 01, 2008 14:50 przez czarna_agis, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie cze 01, 2008 14:50

A Blanusia zmarzlaczek, że taka opatulona? I jeszcze sie na laptopiku wygrzewa :twisted:

Trzeba koteczkom trochę słoneczka podesłać, bo coś nie widać, że lato przyszło :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie cze 01, 2008 15:35

A nieprawda! Ona na słoneczku siedzi ile dusza zapragnie. Ale wieczorkiem to tylko laptop świeci ;) A przecież kilka dni temu było paskudnie zimno. Trzeba było opatulać skarbusia.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 01, 2008 15:42

Jakby coś, to po słońce zapraszam do Warszawy! U nas chwilowo lato w pełni :D

Edit: W sam raz dla książęcych kości!!
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie cze 01, 2008 15:43

Moje kociarstwo poleguje na podwórku. To raczej ja Was mogę zaprosić po słońce ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 01, 2008 21:15

Po pierwsze to: jakiego masz fajnego psa Karola!! :1luvu: No, przecudo...

A koty - łobuzy tam zaraz. Maciek ma po prostu szlachetne serce i nie jest egoistą. A Blanusia - cóż, facetowi czasem trzeba przypomnieć kto tu rządzi. Profilaktycznie.

Nie, no, Karol mi spokoju nie da teraz. Wygłaskać proszę! (niezwykle podobny do mojej Czikuni która już jest za TM...)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie cze 01, 2008 21:49

A ja uważam, że trzy koty to jest to. No i dwa czarne i jedna Księżniczka to super układ. Blanusia w środku, oni pobokach - bajka! :D
Marcelibu

Post » Nie cze 01, 2008 21:50

villemo5 pisze:Śpij malutka... Ja cię będę strzegł!

Obrazek
Obrazek

Rozczuliły mnie te fotki naprawdę bardzo. Cudny obrazek!
Marcelibu

Post » Pon cze 02, 2008 9:31

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu :!: :!:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 02, 2008 10:52

Maciek zaszył się pod krzakami a Blanusia też na dwórku. Najszczęśliwsza jak pozwalam luzem w trawce leżeć. Teraz akurat w klateczce w cieniu sobie siedzi.
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]