Agatka, zdjęcia - jak zwykle - miód na serce.

Moderator: Estraven

Agata kawecka pisze:O co ostrzy Usia pazurki![]()
![]()
niestety Paula o framuge drzwi do pokoiku.... jako że nie robi tego pierwsza
![]()
![]()
,nasza framuga wygląda MARNIE
ale zapewniam
MOŻNA SIE PRZYZWYCZAIĆ
pozdrowienia
Paulaaa pisze:Mój za to wybrał sobie nowy fotel![]()
Muszę drapak kupić
bellavita pisze:Ja poświęciłam róg kanapy, który kotecki sobie wielce upodobalyW koncu to tylko rzecz, a ile maja radosci
aniaposz pisze:bellavita pisze:Ja poświęciłam róg kanapy, który kotecki sobie wielce upodobalyW koncu to tylko rzecz, a ile maja radosci
Wychodzę dokładnie z tego samego założenia.Dlatego szlag mnie trafia i zaciskam zęby i siadam na własnych palcach, żeby czegoś brzydkiego nie napisać, jak czytam w wątkach np. "Kot wrócił z adopcji, bo podrapał meble".

Agata kawecka pisze:Drapak to i u nas jest, ale to żadna radość drapać w coś w co wolno...dlatego framuga jest bardzo fajna i jeszcze kanty szafek w kuchni...pewnie że to tylko rzecz i niech sobie drapią![]()
![]()
co do kotków adoptowanych i zwracanych do schronisk ,to zgadzam sie w całości z Bellavitą. Chodzi o miłość lub jej brak raczej...
też tego nie akceptuję i nigdy nie chciałabym mieć do czynienia z tego rodzaju ludżmi. Myślę że mają mankamenty w relacjach człowiek-człowiek ,również...a tak wogóle to pozdrawiam wszystkich ze słonecznych Mikołajek i cała nasza 'drużyna też
![]()
![]()
-a to jeszcze zdjęcie pt. Do czego jeszcze służy framuga... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/100 ... 73fc8.html to Emilek na kursie wspinaczkowym
![]()
![]()
ale nie są to Sokoliki, gdyby ktoś pytał
![]()
![]()
Oto dom kociej szczęśliwości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 105 gości