Dorota pisze:Ciekawym biegu spraw...![]()
Mru
na bieżąco będziemy Cię informować
B.K.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Dorota pisze:Ciekawym biegu spraw...![]()
Mru
na bieżąco będziemy Cię informować
B.K.![]()
Dorota pisze:Supcio! Dzieki!
Ciekawe, czy moja Duza jest reformowalna...
Czy to beton?![]()
Mru wdzieczny
Femka pisze:Dorota pisze:Supcio! Dzieki!
Ciekawe, czy moja Duza jest reformowalna...
Czy to beton?![]()
Mru wdzieczny
Mru,
Duże niereformowalne nie istnieją
wszystkie odpuszczają wcześniej albo później![]()
bądź dobrej myśli
B.K. optymistycznie nastawiona
Dorota pisze:...bry...Femka pisze:A jeśli chodzi o Milusię, to przez swoją gorliwość wywołałam u niej taką biegunkę, że aż prawie osłabłam. Wszystko przez koteczkę, bo dwa razy bezproduktywnie napinała się w kuwecie, potem zwymiotowała, więc nie czekałam, tylko poleciałam do kuchni przygotować dodatkową porcję lactulozy. Szybciutko jej podałam,a następnie zobaczyłam, że w kuwecie leży sobie Milusiowy qupal. Noooo, pogoniło ją :twisted:
Zolza!
Marcelibu pisze:Dorotko, dzięki za wyłapanie i wyedytowanie!!!!! Tylko muszę zapamiętać numer strony i nr odcinka BK, w którym Femka działa jak zwykle spokojnie, opanowanie i bez nerwów i paniki! Do ulubionych se wrzucę...![]()
Marcelibu pisze:Dorota pisze:...bry...Femka pisze:A jeśli chodzi o Milusię, to przez swoją gorliwość wywołałam u niej taką biegunkę, że aż prawie osłabłam. Wszystko przez koteczkę, bo dwa razy bezproduktywnie napinała się w kuwecie, potem zwymiotowała, więc nie czekałam, tylko poleciałam do kuchni przygotować dodatkową porcję lactulozy. Szybciutko jej podałam,a następnie zobaczyłam, że w kuwecie leży sobie Milusiowy qupal. Noooo, pogoniło ją :twisted:
Zolza!
Dorotko, dzięki za wyłapanie i wyedytowanie!!!!! Tylko muszę zapamiętać numer strony i nr odcinka BK, w którym Femka działa jak zwykle spokojnie, opanowanie i bez nerwów i paniki! Do ulubionych se wrzucę...![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Dorotko, dzięki za wyłapanie i wyedytowanie!!!!! Tylko muszę zapamiętać numer strony i nr odcinka BK, w którym Femka działa jak zwykle spokojnie, opanowanie i bez nerwów i paniki! Do ulubionych se wrzucę...![]()
villemo5 pisze:No to pewnie zaraz nam tu Femka wygłosi
SŁOWO NA NIEDZIELĘ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości