tosiula pisze:Femka pisze:jakikolwiek by nie był
i czyjkolwiek by nie był![]()
wlasnie, bo ja juz nie pamietam czyj i jaki byl

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Marcelibu pisze:Nio, to ufffff. Drzemki i świętego spokoju zazdraszczam, ale ja mam piwko z zieloną naklejką
!
Marcelibu, to już jest szczyt wszystkiego. Jak tylko ułożyłam się do drzemki, zadzwoniłaś najpierw Ty, potem druga koleżanka z Łodzi, a na końcu Ogryz. O 19.00 już mi się nie opłacało drzemać
Marcelibu pisze:Jaka rzeczowa wymiana argumentów. Brawooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Może przykleimy na KŁ jako wzór dyskusji?
Femka pisze:bo i tak nikogo argumenty nie interesują
ważne, żeby okazja dać po razie była
moś pisze:Marcelibu pisze:Jaka rzeczowa wymiana argumentów. Brawooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Może przykleimy na KŁ jako wzór dyskusji?
O!
Marcelibu pisze:Femka pisze:bo i tak nikogo argumenty nie interesują
No to ja napiszę, że ........... np. ....... więcej do Ciebie nie zadzwonię, skoro budzę z drzemki![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:bo i tak nikogo argumenty nie interesują
No to ja napiszę, że ........... np. ....... więcej do Ciebie nie zadzwonię, skoro budzę z drzemki![]()
nawet o tym nie myśl![]()
tosiula pisze:to może wystawmy argumenty na bazarku i po sprawie
Femka pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Jaka rzeczowa wymiana argumentów. Brawooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Może przykleimy na KŁ jako wzór dyskusji?
O!
nie rozpędzaj się
zaraz może dojść do rozlewu krwi na skutek dania sobie po razie
może się okazać, że KŁ to szczyt dyplomacji
Marcelibu pisze:tosiula pisze:to może wystawmy argumenty na bazarku i po sprawie
A co z "dać sobie po razie"?
tosiula pisze:Marcelibu pisze:tosiula pisze:to może wystawmy argumenty na bazarku i po sprawie
A co z "dać sobie po razie"?
he he, krew na wagę złota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 29 gości