P.s. Nie wiem, co mi na mózg padło, że napisałam o Małym Rynku, a to o Pasaż chodziło
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Ale mi naprawde wszystko jedno, czy Mały Pasaż, czy Rynek. I tak nie mam pojęcia, co jest w jakiej odległości od czegokolwiek
Kicorek pisze:Świetnie! Ja piję, ty nas odstawiasz do domciu![]()
mimw pisze:Kicorek pisze:Ale mi naprawde wszystko jedno, czy Mały Pasaż, czy Rynek. I tak nie mam pojęcia, co jest w jakiej odległości od czegokolwiek
Jakiej odległości od czegoś? Przecie wszystkie odległości się liczy od rynku![]()
Progect-chodzi Ci o karczmę Podwórko Maryny? tylko to udało mi się wygooglać. Nie wiem czy biedną studentkę będzie stać na taki lokal![]()
progect pisze:mimw pisze:Kicorek pisze:Ale mi naprawde wszystko jedno, czy Mały Pasaż, czy Rynek. I tak nie mam pojęcia, co jest w jakiej odległości od czegokolwiek
Jakiej odległości od czegoś? Przecie wszystkie odległości się liczy od rynku![]()
Progect-chodzi Ci o karczmę Podwórko Maryny? tylko to udało mi się wygooglać. Nie wiem czy biedną studentkę będzie stać na taki lokal![]()
Tak, o to mi chodziło![]()
To może wpadnij tam w tygodniu i zorientuj się w cenach?
Ja w centrum bywam tylko z okazji miauowych spotkań
skaskaNH pisze:Mario - Ty bedziesz jako gość honorowy na tej rodzinnej imprezie
Sanna- napiszę za siebie i pozostałe osoby: się nie gniewamy, ale żeby mi to ostatni raz było![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nekomata i 2 gości