Młode, co mnie miało za terrorystę, znaczy Dot - pcha się dzisiaj na kolana...

Podałam odrobaczacz, aż się boję co z maluchów wyjdzie - takie mają napuchnięte brzuszki...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:Biedna Jamajkato strasznie smutna kicia jest - tak w ogóle. Bardzo przydałby się domek.
Na koniec dnia: Nuka pojechała do informatykówStrasznie darla pyszczek w trakcie podróży, ale myślę, że będzie jej się podobało z Panią, która kompletnie oszalała na jej punkcie
![]()
Anna Karenina próbuję się bawić sama.
I ostatnia wiadomość - sensacja! Tycia Tocia zaczęła jeść sama. Sama z siebie. Ot - tak. Włazi do miski przednimi łapkami i "ssie" suche. Widok jest prześmieszny. Ale trochę pochłania z tego. A ona przecież dopiero wczoraj czy przedwczoraj "dostała" ząbków! i to takie są wiecie...no...ząbki - nieząbki. Małe białe coś w jamie ustnej.![]()
Adria, co Ty mi za mutanta przysłałaśale jak masz jeszcze, to poproszę
Barbara Horz pisze:starchurka pisze:Biedna Jamajkato strasznie smutna kicia jest - tak w ogóle. Bardzo przydałby się domek.
Na koniec dnia: Nuka pojechała do informatykówStrasznie darla pyszczek w trakcie podróży, ale myślę, że będzie jej się podobało z Panią, która kompletnie oszalała na jej punkcie
![]()
Anna Karenina próbuję się bawić sama.
I ostatnia wiadomość - sensacja! Tycia Tocia zaczęła jeść sama. Sama z siebie. Ot - tak. Włazi do miski przednimi łapkami i "ssie" suche. Widok jest prześmieszny. Ale trochę pochłania z tego. A ona przecież dopiero wczoraj czy przedwczoraj "dostała" ząbków! i to takie są wiecie...no...ząbki - nieząbki. Małe białe coś w jamie ustnej.![]()
Adria, co Ty mi za mutanta przysłałaśale jak masz jeszcze, to poproszę
Jakiego mutanta ? Tocia to po prostu głodomorusek musi być
Adria pisze:Wiecie o tym, ze "podobno"czas z kotami nigdy nie jest stracony
Myszka.xww pisze:EwKo pisze::dance:- to z tytułu pełnego transporterka
Ale nie tego Myszkowego
![]()
![]()
.
dzieki serdeczne![]()
starchurka pisze:
A wieczorem do Czesia dołączy... ale to już Stachurka napisze
luelka pisze:Grrr, ta zołza Stachurka nie wylogowała się ze swojego konta. Co mam zrobić, wchodziła w skład komisji prześwietlającej ;p.
luelka pisze:To był dobry weekend... I jeszcze się nie skończył
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, Szymkowa i 276 gości