Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia79 pisze:koś podrzucił kociątko do fundacji ma około miesiąca ,mam nadzieje ze wytrwa do czasu aż go zabiore na tymczas i do weta
Boo77 pisze:kasia79 pisze:koś podrzucił kociątko do fundacji ma około miesiąca ,mam nadzieje ze wytrwa do czasu aż go zabiore na tymczas i do weta
Po 14.00 zabieram malucha z Fundacji. Pójdzie na razie do Baśi. O ile będzie w miarę samodzielny a TŻet Baśi nie narobi zadymy, to mały zostanie na tymczasie na szukanie domu. Jeśli coś z tego okaże się prawdą, to Kasia weźmie małego jutro popołudniu do siebie.
Kaprys2004 pisze:
TZ to widać człowiek oszczędny w okazywaniu emocji![]()
Jest w tym jakaś logika - jakby się tak zachwycał każdym maluchem (bo każdy jest tego wart), to po tygodniu nie miałby jak wejść do chaty..
kasia79 pisze:W FUNDACJI NADAL BEZ ZMIAN KILKA KOTÓW UDAŁO NAM SIE URATOWAĆ I WYDOSTAĆ Z TAMTĄT WSUMIE 4 ,ALE WCIĄZ PRZYBYWAJĄ NOWE A JA NIE JESTEM WSTANIE NIC ZROBIĆ NIESTETY
TESTÓW TEZ WSZYTSKIM NIE DA SIE ZROBIĆ A ONE WSZYSTKIE SĄ RAZEM ,GDY ZWOLNI MI SIE MIEJSCE ZABIORE JEDNA KOTKE PO TESTACH NA TYMCZAS ALE W TEJ CHWILI KOTÓW UMNIE NADMIAR
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości