zmieniłam ranko - bo ja Ci jeszcze tamtej nie wysłałam - bo pytam jopop czy ma już pieniadze, ale ona zajęta pewnie i nie odpowiada. to może poczekamy i razem wyślemy co?
Dziewczyny, walczcie, cel szlachetny, pieniądze potrzebne. ja niestety pasuję - zbieram kasę na leczenie kociaków, jest żle.... Pucko, biorę tylko tą co wyszyłas z zielonymi oczami, i proszę o resztę z tych bazarkowych - bez 6 kotów, ale pod koniec m-ca jeśli można, teraz najważniejsze są chore koty
ranko - bazarek przedłużono na prośbę never . ona teraz rezygnuje ze wzlędu na koty - wiec może poczekajmy do końca tego przedłużonego, dobrze?
never - to ty tylko te odbierzesz z pieskiem tak? czy jeszcze ten kot z długa szyją i zielonymi oczami? bo ja już nie rozumiem
no i nasza ranka wygrała. to poprosimy o przelew - pół na kotki jopop i pół dla świnek - dane do przelewu dla swinek zaraz na pw podam - i wysyłam obie torby
Obieram pieska, zielone oczy i to chciałam wcześniej - bez 6 kotków - ale poniewaz jeszcze ich nie wyszyłaś, wolałabym pod koniec miesiąca - a razie krucho z kasą.
A - i podoba mi się ten z wieloma cieniami kotów - tylko ja nie wiem już, ile te torby kosztują