Proszę
Moderator: Estraven
Bungo pisze:Się włóczą baby![]()
No cóż, będzie kameralnie
Bungo pisze:A co to jest URLOP

O! Szanowna mamusia ma rację jak zwykleprogect pisze:a 7-8 czerwca Kicorek będzie i też chętna
Kicorek pisze:(...)A ze mną biedna MariaD i jeszcze biedniejsza jej miaukunka, którą kosmitki pacyfikują![]()
Kicorek pisze:Przyjedziemy już w piątek wieczorem, ale na pewno będziemy padnięte. W sobotę jednak powinnyśmy być w miarę zregenerowane i gotowe na towarzyskie spotkania przy trunkach![]()
Nie wiem tylko, co Maria na to![]()
Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościamiskaskaNH pisze:Kicorek, a o której mniej więcej odstawiacie futra do hotelu? Czytalam tez, ze macie jakas impreze dla uczestnikow wystawy - nie wybierasz sie?
O, przyległościom sie miło zrobiłoKicorek pisze:Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościami
skaskaNH pisze:O, Mamusia dobrze wymyslila z Małym Rynkiem![]()
Co do hotelu, to nie wiem, czy Szanowna Powinowata chce, zeby ujawniac, wiec ulicy nie napisze, ale to okolice 29 Listopada
P.s. Mario D. - tym autobusem naprawde jest blisko, ale jakby co, to i taksowka nie powina wyjsc drogo
O, przyległościom sie miło zrobiłoKicorek pisze:Żartujesz? Mam płacić za spotkanie z wystawcami, których i tak widzę na wystawie? Wolę spotkanie z rodziną i przyległościami![]()
P.s. Namów Teściową, niech synów w końcu zabierze, pasowało by w końcu zobaczyć, kogo wzięłyśmy w pakiecie z teściową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości