CoolCaty pisze:Kurde, no to się załamałam teraz
Byłam przy jego adopcji...
Pamiętam Anuś jak się cieszyłaś z jego adopcji. I my też

Ta pani robiła bardzo dobre wrażenie, nie wiem co myśleć...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Kurde, no to się załamałam teraz
Byłam przy jego adopcji...
pisiokot pisze:Jak Jola zadzwoniła z tą informacją i prośbą, żeby zrobić Klemensowi zdjęcia i opis, żeby mu pomóc szukać domu to najbardziej dobiło mnie to, że my nic tak naprawdę nie wiemy![]()
Nie wiem, czy miał robione badania, czy sprawwdzano stan nerek, pęcherza... Łatwiej takie rzeczy robić w domu, złapać sioo, przyobserwować gdzie się załatwia, czy nie sika do kuwety tylko czasem czy ciągle... czy tylko sikał poza kuwetą czy kupę też robił poza ? Kto to sprawdzi w schronie ? kto będzie stał i patrzył jak, gdzie i kiedy się załatwia ? kto będzie czatował z woreczkiem i czymkolwiek innym i łapał mu siuśki do badania ?![]()
Wg tego, co ta babka mówiła, to on od początku nie sikał do kuwety, wg niej Klemens nie umie się załatwiać do kuwety![]()
I podobno jest zdrowy jeśli "chodzi o te sprawy" co tak naprawdę nie jest żadną informacją.
Jak szukać domu kotu nie dość, że bez łapy to jeszcze z takim problemem ? może w książce przyjęć jest podany telefon do tej Pani i dałoby się zadzwonić i pogać ? albo adres... ech
Magija pisze:dziewczyny proszę zajrzeć do pierwszego postu i popodsyłać biednej magiji zdjęcia co ich nie umieściłam bo nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 94 gości