kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
Wprawdzie odpowiedź padła mniej więcej z 2-godzinnym poślizgiem..ale padła!![]()
bylam

nic nie kupiłam

buuuuuu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
Wprawdzie odpowiedź padła mniej więcej z 2-godzinnym poślizgiem..ale padła!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
bylam![]()
nic nie kupiłam![]()
buuuuuu
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
bylam![]()
nic nie kupiłam![]()
buuuuuu
Troszkę brakuje mi związku z moją wypowiedzią..hmm..![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
bylam![]()
nic nie kupiłam![]()
buuuuuu
![]()
czego ci brakuje![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
bylam![]()
nic nie kupiłam![]()
buuuuuu
![]()
czego ci brakuje![]()
![]()
No tego,co napisałam..ZWIĄZKU! Bezpośredniego,albo pośredniego..Weź pod uwagę, że późno szłam spać..
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:jest tu kto![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
![]()
bylam![]()
nic nie kupiłam![]()
buuuuuu
![]()
czego ci brakuje![]()
![]()
No tego,co napisałam..ZWIĄZKU! Bezpośredniego,albo pośredniego..Weź pod uwagę, że późno szłam spać..
acha![]()
idę do kolejki![]()
![]()
Paulaaa pisze:
Bardzo przepraszam Kreteczke, nie chciała przeszkadzać ALE przeciez nie ja zdjęcie robiłam więc nie ja przeszkadzałam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości