anita5 pisze:WiemOkoło 2 godzin.
To nie jest tak źle. wprawdzie sama poza Opole sie nigdy nie wybierałam samochodem, ale może kiedyś wezmę dzieci i zrobię im wycieczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:WiemOkoło 2 godzin.
CoToMa pisze:anita5 pisze:WiemOkoło 2 godzin.
To nie jest tak źle. wprawdzie sama poza Opole sie nigdy nie wybierałam samochodem, ale może kiedyś wezmę dzieci i zrobię im wycieczkę
anita5 pisze:mahob pisze:
A na tym zdjęciu mnie coś zaintrygowało: to w tle to sedesik w plenerze![]()
Ło cholera! Ale wpadka! To cały kibel!![]()
![]()
Musimy go wywieźć, ale to dopiero po remoncie łazienki, a ten się wlecze z braku czasu... A jeszcze stara wanna stoi obok, pełne wyposażenie!
anita5 pisze:Moja siostra wymyśliła, żeby w tym kibelku posadzić kwiaty, a że ona po remoncie ma chyba ze dwa takie sprzęty, to stwierdziła, że mogę zrobić u siebie alejkę kibelkową, z kwiatami rosnącymi wewnątrz...![]()
![]()
mahob pisze:O - to są moje ulubione kwietniki - taka solidna czarna opona z grubym bieżnikiem - najlepiej z ciągnikaI kwiatki w środku
![]()
Miodzio
CoToMa pisze:anita5 pisze:Moja siostra wymyśliła, żeby w tym kibelku posadzić kwiaty, a że ona po remoncie ma chyba ze dwa takie sprzęty, to stwierdziła, że mogę zrobić u siebie alejkę kibelkową, z kwiatami rosnącymi wewnątrz...![]()
![]()
Wiesz, w wannie mogłabyś jeszcze więcej kwiatów posadzić. Nawet jakieś krzaczki
EwKo pisze:
Albo oczko wodne... takie z kaskadami...Fontanna potencjalnie jest, tylko TŻ musiałby jakieś pompki czy cóś zainstalować wewnątrz... muszli
![]()
Z kilkoma kibelkami to taka ogrodowa Fontanna di Trevi ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, zuza i 44 gości