pisiokot pisze:Madzia, nazwij Tamtunię jakoś po ludzku(to moja ulubienica jest
)
i udanego skradania się na paluszkach za Taurusem z chochlą od zupy w celu złapania siuśków życzę
ależ ona ma bardzo ładne imię - ciocia nie oglądasz reklam jak widać

Moderator: Estraven
pisiokot pisze:Madzia, nazwij Tamtunię jakoś po ludzku(to moja ulubienica jest
)
i udanego skradania się na paluszkach za Taurusem z chochlą od zupy w celu złapania siuśków życzę
Magija pisze:pisiokot pisze:Madzia, nazwij Tamtunię jakoś po ludzku(to moja ulubienica jest
)
Georg-inia pisze:Magija pisze:pisiokot pisze:Madzia, nazwij Tamtunię jakoś po ludzku(to moja ulubienica jest
)
etam, Ciocia Pisiokot by chciała, żeby Tamto miała na imię Lusia albo Milusia, albo ewentualnie Wojtusia![]()
Georg-inia pisze:Magija pisze:pisiokot pisze:Madzia, nazwij Tamtunię jakoś po ludzku(to moja ulubienica jest
)
etam, Ciocia Pisiokot by chciała, żeby Tamto miała na imię Lusia albo Milusia, albo ewentualnie Wojtusia![]()
Etka pisze:ja tu bunt przeciwko cioci pisokot podnosze, uwazam ze imie Tamto jest odjzdowe
pisiokot pisze:Etka pisze:ja tu bunt przeciwko cioci pisokot podnosze, uwazam ze imie Tamto jest odjzdowe
Chciałabyś mieć takie imię![]()
wrrr
Magija pisze:nie zdążyłam wyedytować a tu już ciotki piszą.
No wyrośnięta, śliczna
i ma takie mięciutkie uszka
Magija pisze:
i ma takie mięciutkie uszka
Sis pisze:Kocham Cię, Tamto...![]()
Wczoraj poznałam malucha, kocha koty, łapeńki wyciaga. A ciocia Madzia nie rozmawia z Tamtym, bo jak by rozmawiała, to by zaczęło do niej podchodzić. O.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, MB&Ofelia i 464 gości