Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Modjeska pisze:Wczoraj na posiedzeniu Komisji Budżetowej pomysł finansowania schroniska przez miasto został oprotestowany. najgłosniej podobno protestował przewodniczący Komisji Rodzinnej.
Posiedzenie Rady już trwa. Jesli ktoś może wysłać alarmującą informację do mediów to niech to zrobi natychmiast.
Modjeska pisze:Wczoraj na posiedzeniu Komisji Budżetowej pomysł finansowania schroniska przez miasto został oprotestowany. najgłosniej podobno protestował przewodniczący Komisji Rodzinnej.
Posiedzenie Rady już trwa. Jesli ktoś może wysłać alarmującą informację do mediów to niech to zrobi natychmiast.
mumka27 pisze:ale zyjemy w ciemnogrodzie najwyraźniej.....niech fury zmienią na tańsze to dla dzieci kasy z gminy wystarczy.czy coś wiadomo?są jakieś oficjalne decyzje?
gagata pisze:Dziewczyny, sesja RM trwa. Punkt dot. Orzechowców wstępnie ma być omawiany koło goz. 15.00. Jest Ziętal Norbert z Nowin i Derwiszowa z Kundelka oraz jakaś miejscowa działaczka z dawnego TOZ. która ponoć już referowała sprawę ziemi na Sybiraków i oświadczyła,żę nie pozwoli, by jacyś dzwni działacze TOz czy inni tzw, "przyjaciele zwierząt" położyli łapę na tej ziemi, bo ona ma iść w całości dla dobra zwierzaków. Nie wiem, co to za kobieta, ale się dowiem. Dobrze,że sprawa tej ziemi została publicznie poruszona, bo ta kasa orzeszkom bardzo by się przydała na nowe budy,odwodnienie terenu itp., a to ma być warte ponoć ponad 1.000.000 zł!!!
weronika1 pisze:Spokojnie !! wracam z urzędu, co prawda jeszcze nie rozpatrywano sprawy schroniska ale w przerwie rozmawiałam z paroma radnymi z PIS i powiedzieli mi , że na pewno głosowanie będzie za utworzeniem jednostki budżetowej,Natomiast może być problem z finansami, co do pieniążków to nikt w tej kwocie się nie może zgodzić , bo budżet nie wytrzyma. Ale mówiono o trzech milionach to myślę że chodzi o inwestycje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 460 gości