Moderator: Estraven
kothka pisze:Dzień dobry
Powiem Wam, że Poznań mnie przeraziłJa myślalam, że po Wrocławiu mi się źle jeździ, ale już zmieniłam zdanie
gosiak pisze:Mów mi jeszcze... dziś jechałam ze skarbówki odległość 8kg przez prawie godzinęSame korki i jeszcze trafiłam na wielki konwój policyjny, który zablokował całe rondo. Nie wiem, co zwieźli, ale wyło, trąbiło i mrugało i tak trzy "suki" i dwie ciężarówki + osobowe+chyba jakiś motor
![]()
kothka pisze:Dzień dobry
Powiem Wam, że Poznań mnie przeraziłJa myślalam, że po Wrocławiu mi się źle jeździ, ale już zmieniłam zdanie
Hannah12 pisze:kothka pisze:Dzień dobry
Witam,
Beatko w ten weekend w Poznaniu nie było praktycznie ruch![]()
Teraz niestety będzie gościem na forum mam huk pracy
Mereth pisze:gosiak pisze:Mów mi jeszcze... dziś jechałam ze skarbówki odległość 8kg przez prawie godzinęSame korki i jeszcze trafiłam na wielki konwój policyjny, który zablokował całe rondo. Nie wiem, co zwieźli, ale wyło, trąbiło i mrugało i tak trzy "suki" i dwie ciężarówki + osobowe+chyba jakiś motor
![]()
O, czego się człowiek z forum dowiaduje, ciekawego co/kogo transportowali
Hannah12 pisze:kothka pisze:Dzień dobry
Witam,
Beatko w ten weekend w Poznaniu nie było praktycznie ruch![]()
Teraz niestety będzie gościem na forum mam huk pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 633 gości