co do wielkości Joli - zgadzam się z Innymi!
co do wielkości Innych - zgadzam się z Jolą!
Wszystkie jesteście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zirael pisze:kcuki za Lulkę!
co do wielkości Joli - zgadzam się z Innymi!
co do wielkości Innych - zgadzam się z Jolą!
Wszystkie jesteściecudowne
, aż mi się wstyd pokazywać w Waszych wątkach
Sis pisze:O tak, poprosimy, świetny pomysł z dogo![]()
Pinokio musi jeszcze wyzdrowieć, i jakis opis musimy mu zrobić.
Magija, Zirael.... nie powiem, że nie jest miło czytać takie słowadziękuję
jolabuk5 pisze: OK, czyli jutro zakładam Pinokiowi wątek na dogo - i na allegro (na allegro dam też Nataleczkę).
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze: OK, czyli jutro zakładam Pinokiowi wątek na dogo - i na allegro (na allegro dam też Nataleczkę).
Zrobię w niedzielę Natalli zdjecia do ogłoszeń, bo na razie ma tylko z Kelly.
jolabuk5 pisze:Zdjęcia Pinokia na rękach wolontariuszek, wtulonego w ramiona człowieka wezmę częściowo z watku.
olek73 pisze:Dziewczyny, moją sytuację "domową "
znacie,jeśli trafi się jakiś przypadek koty w potrzebie (zwłaszcza starszej ) to dzwońcie 691-510-961 moje dzieci nie podchodzą pierwsze do kotów,nie miziają koteczka na siłę,czekają ,aż kot sam do nich przyjdzie.... Jedyny problem to ten ,że w tej chwili mam ograniczony dostęp do netu(padł mi modem i nie wiem ile czasu potrwa wymiana
) Neostrada ,niestety ma jakieś dziwne przepisy w takich wypadkach...Może nie dam domu stałego,ani długiego tymczasu ,ale zawsze jestem w odwodzie w sytuacji ekstremalnej...
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:Zdjęcia Pinokia na rękach wolontariuszek, wtulonego w ramiona człowieka wezmę częściowo z watku.
Jolu, oprócz tych trzech zdjęć, które zamieściałam w wątku mam jeszcze kilka innych, mogę podesłać (ale te trzy były chyba najładniejsze). A kocio tuli się do cioci CoolCaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 149 gości