U mnie problem znów NAGLE wrócił! (piszę spod IE).
Ja zrobiłam diagnostykę, tj. uruchomiłam gołą wersję itd. Nowego profilu i reinstalacji nie robiłam. Ale to nie ma sensu - wszystko chodzi, tylko nie miau. Automatyczne log. nie działa, jak próbuję recznie, raz mnie wyrzuca z powrotem do okna logowania, raz nagle pokazuje się strona z indeksem.
bluerat pisze:wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało
Czyli nie mam co szukać Wszystkie inne fora i strony działają dobrze, tylko na miau nie da się zalogować. Pomaga mi jedynie ponowne uruchomienie komputera (czasami ) Jak do tej pory wszystko dobrze działało
wczoraj zmieniłem jeden parametr w ustawieniach cookies forum (opera i IE nie reagują na tą zmianę) może dlatego pojawiły sie problemy u innych osób. Zaraz to cofnę.
Działa - bez czyszczenia ciasteczek i pamięci pod. Nadal na mozilli chodzi szybciej niż na IE - ale tak jest od czasu, gdy mozilla jest główna przeglądarką.
Hmm..narazie działa, ale zobaczymy co będzie później Czasem zalogowywuje mnie od razu, czasem nie mogę się dostać z mozilli na forum przez dłuuuuuugie godziny..
Ha, ja też mam od kilku dni tak samo, brak automatycznego logowania (Mozilla 1.7.2), w dodatku wczoraj w ogóle nie mogłam się logować przez pół dnia - wciskałam zaloguj, a nic się nie działo, wyrzucało mnie na strone główną forum i tak w koło Macieju. Zalogować udało mi się dopiero jak chciałam odpisać na posta... ale automatycznie nadal mnie nie loguje.