skaskaNH pisze:W pierwszej chwili przeczytałam: "ja też sie nie szczepię na wściekliznę"dakota pisze:Ja też nie szczepię na wściekliznę.![]()
i już miałam pisać, że to bardzo nierozważne jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:W pierwszej chwili przeczytałam: "ja też sie nie szczepię na wściekliznę"dakota pisze:Ja też nie szczepię na wściekliznę.![]()
Meg9 pisze:No to nie będę szczepić.
Dzięki kochane.![]()
Dostaną tylko tablety na robale i spokój ze szczepieniami na rok.
Tak sobie myślę... zrobić im profile nerkowo-wątrobowe ?
Jak myślicie ?
Meg9 pisze:Tak sobie myślę... zrobić im profile nerkowo-wątrobowe ?
Jak myślicie ?
dakota pisze:skaskaNH pisze:W pierwszej chwili przeczytałam: "ja też sie nie szczepię na wściekliznę"dakota pisze:Ja też nie szczepię na wściekliznę.![]()
Bo kąsnę
skaskaNH pisze:dakota pisze:skaskaNH pisze:W pierwszej chwili przeczytałam: "ja też sie nie szczepię na wściekliznę"dakota pisze:Ja też nie szczepię na wściekliznę.![]()
Bo kąsnę
Nieszczepiona?
Ale ślinotoku nie masz?
skaskaNH pisze:Monostra pisze:Meg9 pisze:Tak sobie myślę... zrobić im profile nerkowo-wątrobowe ?
Jak myślicie ?
Same profile?! Tak bez morfologii, hormonów i markerów?!
A USG i EKG to co?![]()
Też by sie przydały
agacior_ek pisze:Moja pani vet (polecana na forum) mówiła, że u młodych kotów badań krwi nie ma sensu robic tak często i na zapas
skaskaNH pisze:Monostra pisze:Meg9 pisze:Tak sobie myślę... zrobić im profile nerkowo-wątrobowe ?
Jak myślicie ?
A USG i EKG to co?![]()
Też by sie przydały
Monostra pisze:skaskaNH pisze:Monostra pisze:Meg9 pisze:Tak sobie myślę... zrobić im profile nerkowo-wątrobowe ?
Jak myślicie ?
A USG i EKG to co?![]()
Też by sie przydały
EEG, rezonans i tomografia też są przydatne.
redaf pisze:
Meg, mam nadzieję, że są już pod opieką psychoterapeuty który im pomaga odnaleźć się w rozterkach wieku młodzieńczego?
Meg9 pisze:Jesteście po prostu złośliwe.
skaskaNH pisze:redaf pisze:
Meg, mam nadzieję, że są już pod opieką psychoterapeuty który im pomaga odnaleźć się w rozterkach wieku młodzieńczego?
Aaa, no nie mogę![]()
![]()
Znaczy sie - Twoje już od dawna na seansach sie terapeutyzują?dakota pisze:skaskaNH pisze:redaf pisze:
Aaa, no nie mogę![]()
![]()
nic w tym śmiesznego nie widzę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 22 gości