Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Dzisiaj krok do przodu,Edzio siedział dłuższą chwilę na kolanach i chyba mu się podobało,bo przytulał się i mruczał.
ewar pisze:Odkryłam,że Edzio jest wybitnie inteligentny /albo moje kotki wyjątkowo głupie/.Pokazałam mu taki byle jaki drapak i od razu wiedział,o co chodzi.On jest taki grzeczny,czyściutki,wyjątkowo niekłopotliwy i taki piękny.Nikt go nie chce.U mnie w domu było już parę kotów,ale żaden nie miał tylu zalet,co Edzio.Na każdym kroku pokazuje swoje przywiązanie.Stara się być wszędzie tam,gdzie ja.Wskakuje na wąziutki parapet omijając doniczki z kwiatkami,zawołany przychodzi natychmiast,nie ma najmniejszej ochoty czmychnąć przez otwarte drzwi,już pięknie bawi się myszkami i piłeczkami.Poza tym gada.To Edek prowadzi mnie do miseczek,żeby pokazać,że są puste,albo do kuwety,bo wypadałoby ją posprzątać.Jak nie kochać takiego kota?
ewar pisze:Dawno nikt nie zajrzał do Edka.Z domkami też cisza.A to taki super kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości