CoolCaty pisze:Aamms, spokojnie, wezmę małą do mnie do lecznicy. W sobotę odbierzecie ją ode mnie.
Wielkie dzięki..

Czyli jednak jedziemy do Łodzi..

Dasz jakieś namiary na lecznicę?
kontakt do siebie?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Aamms, spokojnie, wezmę małą do mnie do lecznicy. W sobotę odbierzecie ją ode mnie.
allegra pisze: ja tu od wczoraj siedzę z nosem wklejonym w monitor, tak mi Mela serducho ruszyła. Może by czarna plaskata chciała powiekszyć moją rodzinkę, bardzo już zapersioną stażem, obecnie dwupersową, z bratem Maciejem i siostrzyczką Duffy. Co prawda Maciej straszny histeryk, ale Duffy, która z charakteru wydaje się być taka sama jak Mela, brakiem okazywania jakiejkolwiek agresji wreszcie przekonała mojego rudasa że nie jest smokiem, więc pewnie z Melą będzie tak samo. A Duffy będzie szczęśliwa, że będzie ktoś chciał się z nią bawić. Domek ( a właściwie mieszkanie) jest zdecydowanie niewychodzące, kotocentryczne, ze stałą obecnością jednej dużej w postaci mojej mamy, do tego jest to taki przeze mnie prowadzony prywatny domek dożywotniej perskiej radości... Jeżeli Meli by się u mnie spodobało, mogłaby już tu z nami zostać na zawsze... Co wy na to
iza26 pisze:dzwonie ale odbiera jakis pan
Georg-inia pisze:iza26 pisze:dzwonie ale odbiera jakis pan
jest błąd w numerze: ostatnie trzy cyfry to 422
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości