PAKT CZAROWNIC 5 ŚWIĘTO CZARNEGO KOTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 20, 2008 18:27

villemo5 pisze:He, he...

Biedna nowa... 8) Jeszcze nie słyszała o słynnych pw od Siostry Prezes :twisted:

Ja takich nie dostałam... :? . Tylko SMS-y... :twisted:
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 18:44

Marcelibu odzież odebrana?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 20, 2008 18:50

villemo5 pisze:Marcelibu odzież odebrana?

Y-y... Jeszcze na poczcie :oops: . Dziś leciałam na godz. 17 na próbę przed-komunijną. Wróciłyśmy o godz. 19,15. Jutro polecę po robocie...
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 18:51

Y-y... Bo ja sie tu martwię... W końcu odpowiedzialność wielka!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto maja 20, 2008 18:57

villemo5 pisze:Y-y... Bo ja sie tu martwię... W końcu odpowiedzialność wielka!

Jest już u mnie na poczcie. Spoko!!!!! :D
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 19:04

koteczekanusi pisze:Śliczna to twoja Mimi. Moja Kawa je normalnie, ale czasem podobnie pije wodę z wanny lub umywalki.

Też nie za bardzo mam pomysł na dobranie się poza tym, o czym pisały dziewczyny w tych dwóch wątkach, które podałam. Maryla i wydra bardziej się orientują - jeśli ktoś je zna, można zagadać. Zwłaszcza pewnie maryla, bo to ona podała te informacje.
A pisałam o wyciągnięciu nie jako fundacja (chociaż uważam, że jopop powinna takową założyć - mogłaby liczyc na dofinansowanie), tylko właśnie od tych szemranych fundacji/stowarzyszeń, które dostały najwięcej kasy. O próbie wyciągania było w wątku o stowarzyszeniach - co prawda prowdopodobieństwo dostania kasy jest małe, ale po pierwsze - warto chociaż spróbować zanim powiedzą, że kasa się już skończyła, a po drugie - jeśli nie dadzą kasy, to chociaż będzie się miało dowody na to, że szemrane i może w przyszłym roku pieniądze zostaną rozdzielone inaczej.

:D Dziękuję za Mimi, taką śliczną pannę z Mierzei Wiślanej ściągnęłam :D Picie z wanny czy umywalki to norma :wink: - mój Fifi uwielbia wodę z wazonów z kwiatami. Jak raz w wazonie stały tulipany to taki ochrzan od niektórych obecnych na tym wątku dostałam, że już kwiatów ciętych u mnie nie uświadczysz :roll:

Co do Jopop - nie przypuszczam, żeby fundację założyła bo czasu na to nie ma. Co do innych działań nie będę się wypowiadała, bo to też wymaga czasu - a to jest ten towar którego Jopop, tak jak kasy bardzo brakuje.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto maja 20, 2008 19:19

Jopop to człowiek od czarnej roboty...
A fundacje są czasami ... podejrzane. Niestety. Dlatego ja osobiście pomagam tylko sprawdzonym. I ludziom i fundacjom.
Temat poruszony przez koteczekanusi jest ważny... Ale my chyba za cienkie Bolki, żeby to ruszyć? :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto maja 20, 2008 19:22

villemo5 pisze:Jopop to człowiek od czarnej roboty...

Którego ja bardzo szanuję. Odwala swoją czarną robotę, cichutko, bez rozgłosu, mało się oprócz tego udziela. Tylko woła o tymczasy...
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 19:23

Ja już dawno napisałam, że jopop jest moim guru. Pracowita, odważna... Moja bohaterka. Siłaczka. Mam nadzieję, że tego nie doczyta :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto maja 20, 2008 19:51

Bolkowa pisze:Po korespondencji z Trinity36 i nocnych rozmyślaniach uprzejmie zapytuję o przyjęcie mnie do Paktu. Kota mam ( czarne futro na nim się znajdzie), mop mam, chętnie czytam, mało piszę. Co Czarownice na to?

Yes yes yes :dance: :dance2: :dance:

Witamy cieplutko !!!! :D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto maja 20, 2008 19:54

Ponieważ wątek moich kotów odjechał w niepamięć :oops: Muszę się z Czarownymi podzielić moim okropnym wczorajszo/dzsiejszym przeżyciem :( Wczoraj wieczorem moja Kika (ca 15 lat, zerowy kontakt z pozostałymi dwoma kotami czyli Mimi i Fifi) udała się do dziury, do której w czasie ubiegłorocznego urlopu systematycznie udawała się Mimi:

Obrazek

Tylko Mimi jak na nią podarłam mordę z dziury wypadała, a Kika się zablokowała. Wejść wlazła, ale bała się wyjść. Kika ma lęk wysokości i nie bardzo wiem jak tam wlazła, bo poniżej dziury są schody w dół - chyba tak z rozpędu jej to wyszło wczoraj wieczorem :roll: .
Przesiedziała w dziurze całą noc i cały dzień - z jedzeniem, ale bez kuwety :? 20 minut temu przylazła do otworu dziury i w końcu wyciągnęłam ją :wink: Dziura jakoś tam zakryta, ale co przeżyłam to moje :oops:
A jeszcze wczoraj z Karolką o dziurze gadałam i byłam taka zadowolona, że Mimi sobie nie przypomniała 8) Karolka źle prorokowała - no i ups się nadziało :evil:
Ale się nagadałam :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto maja 20, 2008 19:57

O kurcze! 8O :!: Dobrze, że już sytuacja opanowana!
Marcelibu

Post » Wto maja 20, 2008 20:07

O boziu.. jaka bida.. aż normalnie żal ściska, dobrze, że już wróciła "z dziury" :D:D:D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto maja 20, 2008 20:10

villemo5 pisze:
Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham :wink:

O czym prawisz Siostro? Bo nie jarzę... 8O

hmpf, no przyszłam sobie, zaprosiłam się na kawę z mlekiem, rozgościłam się na kanapie i nawet nie poprosiłam o przyjęcie 8O nie dość, że chamstwo w gumiakach to jeszcze niepiśmienne.... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Wto maja 20, 2008 20:32

Zirael pisze:hmpf, no przyszłam sobie, zaprosiłam się na kawę z mlekiem, rozgościłam się na kanapie i nawet nie poprosiłam o przyjęcie 8O nie dość, że chamstwo w gumiakach to jeszcze niepiśmienne.... :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doooobra... Zapłać stówę na Fundusz Specjalny i pójdzie w zapomnienie 8)
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]