villemo5 pisze:He, he...
Biedna nowa...Jeszcze nie słyszała o słynnych pw od Siostry Prezes
Ja takich nie dostałam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:He, he...
Biedna nowa...Jeszcze nie słyszała o słynnych pw od Siostry Prezes
villemo5 pisze:Marcelibu odzież odebrana?
villemo5 pisze:Y-y... Bo ja sie tu martwię... W końcu odpowiedzialność wielka!
koteczekanusi pisze:Śliczna to twoja Mimi. Moja Kawa je normalnie, ale czasem podobnie pije wodę z wanny lub umywalki.
Też nie za bardzo mam pomysł na dobranie się poza tym, o czym pisały dziewczyny w tych dwóch wątkach, które podałam. Maryla i wydra bardziej się orientują - jeśli ktoś je zna, można zagadać. Zwłaszcza pewnie maryla, bo to ona podała te informacje.
A pisałam o wyciągnięciu nie jako fundacja (chociaż uważam, że jopop powinna takową założyć - mogłaby liczyc na dofinansowanie), tylko właśnie od tych szemranych fundacji/stowarzyszeń, które dostały najwięcej kasy. O próbie wyciągania było w wątku o stowarzyszeniach - co prawda prowdopodobieństwo dostania kasy jest małe, ale po pierwsze - warto chociaż spróbować zanim powiedzą, że kasa się już skończyła, a po drugie - jeśli nie dadzą kasy, to chociaż będzie się miało dowody na to, że szemrane i może w przyszłym roku pieniądze zostaną rozdzielone inaczej.
villemo5 pisze:Jopop to człowiek od czarnej roboty...
Bolkowa pisze:Po korespondencji z Trinity36 i nocnych rozmyślaniach uprzejmie zapytuję o przyjęcie mnie do Paktu. Kota mam ( czarne futro na nim się znajdzie), mop mam, chętnie czytam, mało piszę. Co Czarownice na to?
villemo5 pisze:Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham
O czym prawisz Siostro? Bo nie jarzę...
Zirael pisze:hmpf, no przyszłam sobie, zaprosiłam się na kawę z mlekiem, rozgościłam się na kanapie i nawet nie poprosiłam o przyjęcienie dość, że chamstwo w gumiakach to jeszcze niepiśmienne....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, Tundra i 94 gości