Zrobię piękne zdjęcia, ukocham puchatego i zrobimy nowe, piękne ogłoszenia.
Muszą zadziałać!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Zaraz jadę do EdwardaNazywanego też Gackiem bo ma nieprzyzwoicie wielkie ucha
Muszą zadziałać!
dzikus pisze:Boo77 pisze:Zaraz jadę do EdwardaNazywanego też Gackiem bo ma nieprzyzwoicie wielkie ucha
Muszą zadziałać!
Kiedy będzie można popodziwiać Edzia-Gacka?
malakasia pisze::) Mam "niewinne" pytanie, ale dla mnie jak najbardziej istotne.
Czy piesek z domu tymczasowego jest psem czy suczką? Pytanie o tyle istotne, że nie wiem, jak mężczyźni by się dogadali (mój piesek jest dorodnym mężczyzną).
malakasia pisze:Mój piesek to mężczyzna, adoptowany ze schroniska, 5 miesięcy temu. Na koty nie zwraca większej uwagi, nie licząc jednego, który go zaczepia (rodzina mojego chłopaka ma domek na wsi, do którego "przyznaje się" jeden kot, który jest przez nich dokarmiany - ale to chyba kwestia walki o terytorium).
Pytam wstępnie, ponieważ najpierw muszę zobaczyć, jak Tango zachowa się w towarzystwie kota będąc z nim w jednym pomieszczeniu czyt. w jego domu. Wolę nie zapeszać.
A kota nigdy nie miałam, od roku planuję adopcję. Z przyczyn niezależnych nie mogłam sobie dotychczas na nią pozwolić, zatem adoptowałam kotkę - Mikołajkę - na odległość z azylu "Cichy Kąt" w Tarnowskich Górach.
Teraz szukam kota, któremu będę mogła zapewnić najlepszy dla niego domek. Na razie pogłębiam wiedzę przeglądając wątki w "kocim ABC".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 30 gości