u mnie w pracy wręcz odwrotnie jest! wszystcy są anty i powiedzieła dzś dziewczyn, dosłownie - skąd ty bierzesz takie obrzydliwe koty a o jakiejkolwiek pomocy to moge zapomnieć!
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Ludzie są straszni, wiem o czym mowa. Też takich spotykam na swojej drodze, ale generalnie staram się nie otaczać takimi ludźmi, bo jak ktoś nie kocha zwierząt to i w stosunku do człowieka jest zdolny do nienawiści!
ktos przemywa nosy, odtyka może sola fizjologiczna albo jakoś inaczej?
myśle o maluszkach, - o Pelci - bo ona ma zatkany nochalek?
czy lepiej nie ryzykować?
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
W sprzedaży dla niemowląt jest sól fizjologiczna w atomizerze do wstrzykiwania do nosa w razie zapchania, także myślę,że kociaczkom też można podać i oczka też przemywać tym
dostaliśmy od joanny z kotami 40zl bardzo serdecznie dziękujemy kupilam za to 2 opakowania biodacyny - 29zl plus recepta niestety 5zl i pierś z kurczaka- 7,5zl
Adoptuj, nie kupuj.