Koci Świat -bokserki. zamykamy. brak ofert :-( KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 19, 2008 10:19 Koci Świat -bokserki. zamykamy. brak ofert :-( KONIEC

Zbieramy na to towarzystwo:
Kotke z tego co pamiętam Kasia nabyla jakoś w niedawno, koteczka ma nowotwora w pyszczku i dwoje dzieci. Guza trza wyciąć, a dzieci potem ciachac - mysle ze Kasia powie co i jak z tą rodzinką.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Uzyskane fundusze przekazane będą w całości na
Koci Świat Kasi Strzeleckiej w Nasielsku.
Zapłata za przedmioty - bezpośrednio na konto w/w fundacji.

nr KRS: 0000208157 REGON: 015751921 NIP: 531-15-70-914

Rachunek bankowy:
47 1240 5312 1111 0000 5049 4208

Azyl:
Kątne 59
05-190 Nasielsk
tel./fax: (23) 693 17 83

+ nick, za jaki przedmiot. http://www.kociswiat.org.pl

Koszt wysyłki bedzie musial pokryc kupujacy (lub odbior osobisty do uzgodnienia na terenie Warszawy, Nasielska) prosze pytac.

Licytacja tydzień od pierwszej licytacji (dla mojego ulatwienia koniec będzie zawsze o 22giej czasu forumowego) np.zaczynamy we wtorek o 15.09 - konczymy za tydzien o 22.00.

WAZNE - zdjęcia są robione aparatem amatroskim, Kasia nie jest fotografem - i zdjecia moga nie oddajac w 100%, kolorow i innych szczegolow, majtki sa NOWE nie uzywane, wysylane beda - po dokonaniu wplaty, w terminie najszybszym z mozliwy. Jezeli pojawia sie problemy prosimy o kontakt. Informacje zamieszczam na skutek reklamacji osoby ktora kupila majtki przeźroczyste ciemne, a w rzeczywistosci okazaly sie przeźroczyste mało ciemne - i był problem. Wiec kupujesz na wlasna odpowiedzialnosc, glownie po to aby wspomoc zwierzeta będące pod opieką Kociego Świata, :catmilk: a rowniez dla zabawy przebywania na bazarku, :aniolek: czasem z potrezby pozyskania majtek a czasem z roznym innych dziwnych powodow. Wszystkich w/w bardzo serdecznie zapraszamy :catmilk: , i z gory bardzo dziekujemy za pomoc i zainteresowanie. :1luvu: A osoby :wink: marudne a potem stwarzające problemy - prosimy o przemyslenie zakupów, :oops: a moze i odstapienie od licytowania.

Bokserki NOWE rozmiar L.

Obrazek
- Anna G-R
-

Obrazek
- 1 szt Anna G-R
- Ewaa6

Obrazek
-Anna G-R
-

Obrazek
-Anna G-R
-

Obrazek
-Anna G-R
- Ewaa6

Obrazek
-Anna G-R
-

Zaczynamy od 5,99 zł + koszt wysyłki (odbiór osobisty po uzgodnieniu)
Kup teraz 7,50

zapraszamy po majtochy :kitty:
Ostatnio edytowano Czw cze 19, 2008 19:29 przez MonikaWarszawa, łącznie edytowano 10 razy
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon maja 19, 2008 11:33

Koteczka podstępnie okociła się GDZIEŚ w W-wie. Powiem uczciwie, że nawet nie spytałam przywożącej osoby, skąd ona dokładnie jest...
Została znaleziona z maluchami w stanie charcząco-dławiącym. Dziewczyny myślały, że to KK, że panna się przeleczy i się ją ciachnie, a maluchy wyadoptuje. Projekt prawie wypalił. Prawie.
To nie wirusówka-w buzi jest nowotwór gigant-niewykluczone, że coś jest też nie tak z nosem. Niezbędna będzie operacja guza, a dopiero potem jak będzie możliwość podania drugiej narkozy-sterylka.
Amolka jest cały czas na lekach-guz ropiał, utrudniał jedzenie i "obsługę" maleństw.
Koteczka ma już czekający na nią domek po przeleczeniu-na kotecki już zawczasu go szukamy.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Pon maja 19, 2008 13:29

:1luvu: Zapraszamy po bokserki, a Ja postaram się jeszcze dziś wystawić kolejne bazarki na Amolke. :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Zapraszamy wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Pon maja 19, 2008 18:16

na pierwszą prosimy
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Pon maja 19, 2008 22:43

A jest opcja kup teraz???
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Wto maja 20, 2008 10:26

dzien dobry.
opcja kup teraz?
zawsze była licytacja - musze porozmawiac z Kasia.

MonikaWarszawa

Post » Wto maja 20, 2008 11:12

Ja mam takie pytanie: L to ile w pasie bez rozciągania?
Bo tak zdalnie to ja nie wiem, czy na mą doopcię będą pasowywać... :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto maja 20, 2008 11:19

wzywamy Ciocie Kasie do mierzenia :lol:
ciekawe czy w KŚ jest centymetr? :ryk: jakos sobie wyobrazic nie moge:)

MonikaWarszawa

Post » Wto maja 20, 2008 11:49

To może zamiast na centymetrem zmierzyć kocimi ogonami: czyli ile kocich ogonów mają w obwodzie majtasy. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto maja 20, 2008 12:38

mysle ze tak zmierzy :lol: , bo ja obstawiam ze centymentra nie ma :twisted: , no chyba ze potrzebny byl do jakiegos leczenia hi hi hi

a jak Kasi nie ma teraz, to pewnie pojechala do weta i wroci w nocy, wiec musimy poczekac

MonikaWarszawa

Post » Wto maja 20, 2008 13:35

Poczekam, poczekam...
Ale pazurki ostrzę i klawiaturę grzeję :wink:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto maja 20, 2008 15:15

Kasia bedzie wieczorem - wiec prosze o cierpliwosc.
Narazie siedzi w lecznicy

MonikaWarszawa

Post » Śro maja 21, 2008 6:31

dzien dobry - poprosilam Kasie zeby po porannych sprzataniach postarala sie okreslic wielkosc gaci :lol:

MonikaWarszawa

Post » Śro maja 21, 2008 10:42

Czekam cierpliwie.

Ale jakoś innych chętnych do rywalizacji nie widzę... Nikt tu nie zagląda? :roll: Kochane forumowiczki, proszę, pobijmy się trochę o te cudne majtochy :twisted:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro maja 21, 2008 15:15

Niestety nie ma innych chetnych - :cry:
A Kasia pewnie znow pojechala do lecznicy....

MonikaWarszawa

[następna]