moś pisze:Jakby Iza nie wzięła to dajcie znac, chyba ze nikt za mnie nie poreczy![]()
Moś Persiczki w schronie sa trzy i wszystkie trzy potrzebują DS lub DT z czego dwie pilnie!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
moś pisze:Jakby Iza nie wzięła to dajcie znac, chyba ze nikt za mnie nie poreczy![]()
gosiaa pisze:moś pisze:Jakby Iza nie wzięła to dajcie znac, chyba ze nikt za mnie nie poreczy![]()
Moś Persiczki w schronie sa trzy i wszystkie trzy potrzebują DS lub DT z czego dwie pilnie!!!
super dzieki wielkieaamms pisze:CoolCaty pisze:Jeśli aamms ręczy za iza26, a Iza martwi się kosztami sterylizacji, to zobowiązuję się do pokrycia kosztów zabiegu w DT.
dzięki..
iza, czytasz to?
ja moge wziasc te dwie bidy a jak masz wolne miejsce to ta czarna bida niech tez idzie do DTmoś pisze:gosiaa pisze:moś pisze:Jakby Iza nie wzięła to dajcie znac, chyba ze nikt za mnie nie poreczy![]()
Okey, to ja czekam
iza26 pisze:ja moge wziasc te dwie bidy a jak masz wolne miejsce to ta czarna bida niech tez idzie do DTmoś pisze:gosiaa pisze:moś pisze:Jakby Iza nie wzięła to dajcie znac, chyba ze nikt za mnie nie poreczy![]()
Okey, to ja czekamtakby było lepiej
głowe mam pełna od wczoraj
iza26 pisze: głowe mam pełna od wczoraj
jolabuk5 pisze:Rozmawiałam z panią, która chciała "kota wygladającego jak pers". Jest zainteresowana, ale musi koty zobaczyć. Wysłałam zdjecia i powiedziałam, ze na żywo to one juz długo nie będą do oglądania, bo pojadą do domów tymczasowych. Pani będzie w internecie dziś wieczorem, spróbuję wtedy jeszcze zadzwonic, ale, tak mówiac szczerze, nie do końca wierzę, że ona naprawdę chce tego kota... No, zobaczymy, ale czuję, że iza26, moś, aamms i reszta dziewczyn znajdą tym cudeńkom lepsze domki.
pisiokot pisze:jolabuk5 pisze:Rozmawiałam z panią, która chciała "kota wygladającego jak pers". Jest zainteresowana, ale musi koty zobaczyć. Wysłałam zdjecia i powiedziałam, ze na żywo to one juz długo nie będą do oglądania, bo pojadą do domów tymczasowych. Pani będzie w internecie dziś wieczorem, spróbuję wtedy jeszcze zadzwonic, ale, tak mówiac szczerze, nie do końca wierzę, że ona naprawdę chce tego kota... No, zobaczymy, ale czuję, że iza26, moś, aamms i reszta dziewczyn znajdą tym cudeńkom lepsze domki.
Jolu, zobaczymy - nic na siłę, prawda ?
Wg mnie te koty potrzebują kogoś zdecydowanego na zajęcie się nimi - one wymagają troskliwej opieki, może leczenia itp. Osoba, która je weźmie na Dt czy stały musi być w pełni przekonana, że chce kota się kotem zaopiekować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości