villemo5 pisze:A59 butelczynę winka opróżni i będzie jak nowa![]()
Nie ma to jak dobry mamrot wieczorową porą
Siostro Prezes bo STÓWA będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:A59 butelczynę winka opróżni i będzie jak nowa![]()
Nie ma to jak dobry mamrot wieczorową porą
villemo5 pisze:Aleksandro nr mojego konta nie jest tajemnicą!Możesz mi wpłacać stówkę nawet codziennie
Aleksandra59 pisze:Karolka - jak wczesniej pisałam - u mnie była i nagrała filmik z Mimi w roli głównejProszę tylko na mnie nie krzyczeć, że mój kot takie badziajstwo je
Miamora w ilościach olbrzymich Mimi nie uznaje
![]()
Oto link do filmiku - Mimi je łapką![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=GkFdRJtqZpY
villemo5 pisze:Mimi!!
Aleksandra59 pisze:villemo5 pisze:Mimi!!
Siostro Prezes - w tej sytuacji wycofuję się ze znaczącej części moich dzisiejszych postów, TYCH DOTYCZĄCYCH STÓWY![]()
![]()
villemo5 pisze:Film widziałam!
Informacji niezgodnych z prawdą nie przekazuję!
villemo5 pisze:Biorąc pod uwagę skromność naszej Siostry A59... Siostra Skarbniczka ma więcej robotya wyniki całościowe Paktu są zapewne znacznie zaniżone...
Jak tak będziemy robić, to nigdy na giełdzie nie wystartujemy
Trinity36 pisze:villemo5 pisze:Biorąc pod uwagę skromność naszej Siostry A59... Siostra Skarbniczka ma więcej robotya wyniki całościowe Paktu są zapewne znacznie zaniżone...
Jak tak będziemy robić, to nigdy na giełdzie nie wystartujemy
Ja nie pojmuję tego toku rozumowania.. ale może mam pomroczność jasną
Trinity36 pisze:Aleksandra59 pisze:Karolka - jak wczesniej pisałam - u mnie była i nagrała filmik z Mimi w roli głównejProszę tylko na mnie nie krzyczeć, że mój kot takie badziajstwo je
Miamora w ilościach olbrzymich Mimi nie uznaje
![]()
Oto link do filmiku - Mimi je łapką![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=GkFdRJtqZpY
Ale słodycz z tej koteczki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Gemuś też tak je.. tyle, ze z miseczki
Aleksandra59 pisze:Chciałam zdementować wszelkie informacje na temat mojego stanu zdrowia - ZDROWA JEZDEMKarolka zaordynowała mi leczenie, jak tylko kichać zaczęłam
Dwa - trzy kichy i Karolka do apteki mnię pognała i medykamenty zaaplikować kazała
A potem ogrzewanie w miejscu pobytu zaordynowała - już myślałam, że z gorąca zejdę
![]()
Jutro na dalsze nicnierobienie liczę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 98 gości