Witajcie Nowi Goście

Dziękuję w imieniu wszystkim moich kumpli za to, ze przez 100 stron byliście z nami

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70449
Dla Was kwiatki z naszego ogródka

Zaczynamy drugą seteczkę, mam nadzieję, ze dalej będziecie tu zaglądać .... Jeszcze coś zbroimy

Przedstawiamy się tym, którzy nas nie znają
To ja Gagatek

A to moja siostra bliźniaczka Agatka

W domu rządzi twardą łapą senior Rychu (ma już prawie 16 lat, więc godzimy się uniżenie z jego władzą)

Mieszka też nami, a przynajmniej udaje, że mieszka Kropka vel Młoda, ona jest trochę dziwna, nie lubi się z moją siostrą

U Babci naszej Dużej mieszka Mruczek – Duża mówi, że kiedyś, jak już nie będzie Babci Mru zamieszka z nami ...

Mamy też dzikich kumpli na działce – Duża bardzo chciałaby, żeby zamieszkali u nas, ale na razie niestety nie mogą

To Pysia, którą poznałem osobiście – bardzo sympatyczna babeczka, cały czas chciała się do mnie przytulać

To Łaciata, trochę nieśmiała, dopiero uczy się, że człowiek też może być dobry ...

A to Cioteczka – siostra Pysi, jeszcze bardziej nieśmiała .... Duża mówi, że tylko przychodzi zjeść i zaraz ucieka
Tu gdzieś na fotce jest Ciotka

A to młodzi chłopacy :
Czorcik – ukochany dzikus Duzej – ona nawet chciałaby go na wystawy wozić. Jest synkiem Łaciatej.

Brat Czorta – Pasik, nie znam go, ale na pewno byłby z niego fajny kumpel

I Karakuł vel Karuś (synek Cioteczki)
Trochę nieśmiały, ale powoli starsi kuzyni oswajają go z Dużą ...
Fotka się szuka

Wszyscy jeszcze raz witamy i zapraszamy

Gagat - gospodarz wątku